ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ

 
Πριν από δέκα χρόνια, συγκεκριμένα Μάιο του 2011, τσακώνουν στο αεροδρόμιο το αφεντικό του Διεθνούς Νομισματικού Γραφείου, του περνάνε χειροπέδες και τον διασύρουν παγκόσμια. Στημένη δουλειά, δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία. Δεν ήταν έκπληξη, όμως, να μουρντάρει σε αραπίνα καθαρίστρια ξενοδοχείου ο σεξομανής Ντομινίκ Στρος Καν και να κατηγορηθεί πως την βίασε. Παλιά ιστορία, που έχει τη διαχρονική της αξία, και διδαχή. Την επανέφερε στην επικαιρότητα η τότε, το 2011, σύζθγος του Δομήνικού.
Η κυρία Anne Sinclair, ένα χρόνο μεγαλύτερη από τον πρώην σύζυγος της Στρος Καν, πολύ σοβαρή και σπουδαία δημοσιογράφος, έγραψε βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Γαλλία και αναφέρεται στην περιπέτεια του 2011, όπως αυτή την βίωσε. Και τι λέει η κυρία; Πως η ζωή της καταστράφηκε με τα ρεζξλίκια του Στρος Καν.
Φοβερό. Να είναι μια προσωπικότητα, όχι μια Κατίνα της γειτονιάς, και να μην έχει πάρει πρέφα τι σόι κουμάσι είναι ο αντρούλης της. Ο οποίος έχει αυτό το κουσούρι να την πέφτει στην κάθε γυναίκα, ας είναι και κακάσχημη. Γι' αυτό, άλλωστε, του την έστησαν και τον καθάρισαν από την πολιτική σκηνή της Γαλλίας- ήταν φαβορί να βγει αυτός πρόεδρος στην Γαλλία με το αριστερό κόμμα. 
Από λεφτά δεν ξέρει τι έχει η Άν Σινκλαίρ και στα 73 της αποφάσισε να τα πει όλα. Μην στερήσει από την Ιστορία τα γνωστά και ευκόλως εννοούμενα. Τώρα, γράφει στο βιβλίο της, την ενδιαφέρουν μόνο τα παιδιά της, τα εγγόνια της και ο σύντροδος της (φώτο, η ίδια μαζί του). Ο Γάλλος ιστορικός και ακαδημαϊκός Πιέρ Νορά, ένα χούφταλο 90 χρονών, με τον οποίον είναι μαζί από το 2012. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟΥ