Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 
Έχει πάθει με το κανάλι που αγόρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μπήκε και σ' αυτό το κόλπο με στόχο να είναι πρώτος. Και η δουλειά δεν του βγαίνει. Στην πιάτσα λένε ότι τελικά θα τα καταφέρει. Σήμερα, αύριο, σ' ενα ή πέντε χρόνια το μέγλα θα φιγουράρει στην πρώτη θέση τόσο στα νούμερα τηλεθέασης, όσο και στα έσοδα από τις ρεκλάμες.
Δύσκολο. Ο παίκτης, όμως, δεν το βάζει κάτω, βασικό στοιχείο αυτό για να ξεφύγει το κανάλι του από τις πολύ χαμηλές πτήσεις. Δεν το β'άζει κάτω σημαίνει ότι είναι αποφασισμένος με το χέρι στη σακούλα. Να κάνει τα πιο ακριβά συμβόλαια. Έκλεισε την Μενεγάκη, φέρνει και την Μελέτη (φώτο, οι δυο τους).
Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Οι μεταγραφές δεν αποτελούν εγγύηση. Είναι απλά μια πεπατημένη, που όμως πιθανόν να μην περπατήσει. Στο ποδόσφαιρο ο πλάγιος μπακ π.χ.είναι χρήσιμος μόνο στα πλάγια της άμυνας. Δεν θα τον βάλεις τερματοφύλακα ή σέντερ φορ. Η Μενεγάκη ή Μελέτη είναι μεν φίρμες, ονόματα, αλλά αν δεν κάνουν την εκπομπή που τις ταιριάζει ή δεν την τποθετήσουν σε ώρα αβανταδόρικη, έχασες τα λεφτά σου.
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ