ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΑΝΔΗ- ΝΤΕΜΗ

 
Αναμενόμενο. Να πέσουν τα σχόλια δευτερόλεπτα κιόλας μετά την ανακοίνωση του Ντέμη Νικολαϊδη και της Δέσποινας Βανδή ότι χωρίζουν. Αναμενόμενο κι αυτό. Ότι το ζευγάρι γι' αυτό και για εκείνο το λόγο έφτασε στο τέλος του. Και, τελικά, στις καθυστερήσεις και αφού έπαιξαν και την παράτα, όπως στις ευγενικές αναμετρήσεις στο γήπεδο, οι δυο πλευρές συμφώνησαν - χωρίς να κτυπηθούν και τα πέναλτυ- να αναδειχθούν ισόπαλες.
 
Προσέτρεξαν, λοιπόν, να σχολιάσουν το νέο ένα σωρό άγνωστοι. Να καταθέσουν τη δική τους άποψη. Τη δική τους ανοησία. Τι άλλο; 
 
Γιατί μπερδεύεσαι, κυρία μου και κύριε μου, στα προσωπικά του άλλου; Και οι ανώνυμοι το κάνουν, και οι επώνυμοι. Οι γνωστοί. Οι έχοντες δημόσια αναγνωρισιμότητα. Αυτό είναι το φαινόμενο. Όχι το διαζύγιο. Όπως είπε κάποιος ή κάποια ''οι άνθρωποι χωρίζουν... ''. Η μεγάλη αλήθεια. 
 
Την άλλη μεγάλη αλήθεια δεν την λέει κανείς. ''Οι άνθρωποι δεν χωρίζουν... ''. Έχει τελειώσει η σχέση τους, η αγάπη τους, αν πράγματι υπήρξε, και συνεχίζουν λες και δεν μπήκε ανάμεσα τους τρίτο άτομο ή λες και χωρίς τρίτο ή τέταρτο πρόσωπο, η σχέση είναι ένα μάτσο χάλια.
 
Μεγάλες αλήθειες. Οι άνθρωποι αγαπιούνται και παντρεύονται. Και χωρίζουν. Μετά από λίγους μήνες που παντρεύτηκαν ή 18 χρόνια, όπως συνέβη με Νικολαίδη - Βανδή. Την αλήθεια του χωρισμού σε κάθε ζευγάρι δεν τη ξέρει ή κι αν την ξέρει δεν τη λέει, και καλώς δεν τη δημοσιοποιεί κανένας κολλητός, πρώην και νυν.
 
Στην περίπτωση του Ντέμη και της Βανδή, λόγω της μηντιακής τους ταυτότητας, έχουν πάρει σειρά και κάνουν τις αναρτήσεις τους άλλοι επώνυμοι. Έχουν πάρει σειρά και αυτές τις ημέρες θα εκφράσουν τη λύπη τους, κανένας το αντίθετο.
Διαβαστε ακομα:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ Η ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ... ΒΑΡΕΘΗΚΕ;