ΦΛΕΡΤ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

 
Βεβαίως ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει. Τι διάολο! Δημοκρατία έχουμε. Γιατί, όμως, να διαβάζει ο κόσμος την κάθε παντόφλα που πετάει ο καθένας; Αυτό είναι που εκθέτει τη δημοκρατία. Ποιο, δηλαδή; Το ότι δεν υπάρχει αντίλογος. Στη δημοκρατία ναι μεν ο καθένας λέει την κοτσάνα του, αλλά και ο καθένας επίσης έχει την ελευθερία, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, να του κάνει κριτική. Να τον βάλει στη θέση του. Στα εγχώρια μμε κανένα δεν πιάνει από το αυτί τον καθένα όταν λέει ό,τι γουστάρει. 
Θέμα που παίζει οι κατηγορίες για σεξισμό στον Πέτρο Φιλιππίδη. Μέσα σ' όλους σκάει μύτη και η 78χρονη κυρία Μαρία Ιωαννίδου, κάποτε χορεύτρια και ηθοποιός, Και σύζυγος του Φρέντυ Γερμανού. Κάτι είπε περί διαστροφής του Φιλιππιδη, προφανώς- δεν είναι σίγουρο- για να ελαφρύνει τη θέση του κατηγορούμενου και ήδη προφυλακισμένου ηθοποιού.
Έχουμε και συνέχεια! Την ξανακαλέσανε την κυρία Μαρία Ιωαννίδου, να διευκρινίσει, τέλος πάντων να εξηγήσει τι... εννοεί όταν υποστηρίζει ότι ο Φιλιππίδης είναι διεστραμμένος. Τι, δηλαδή; Να το αφήσουν να περάσει; Δουλειά κάνουμε, πες εσύ, έλα κι εσύ, τώρα που γυρίζει, μιλήστε και πείτε ό,τι σας κατέβει.
 
Και η κυρία Μαρία Ιωαννίδου επανέλαβε, για να το εμπεδώσουμε όλοι, ότι ο Φιλιππίδης της την είχε πέσει κι αυτηνής. Την φλέρταρε, δηλαδή, όμως όχι επιθετικά, όχι ενοχλητικά. Επειδή, όμως, δεν αναφέρθηκαν οι ηλικίες των δυο καλλιτεχνών, είναι παράλειψη να τις αγνοήσουμε. Ο μεν κοκορίκος Φιλιππίδης είναι 57 χρονών, η δε αραχνούφαντη Ιωαννίδου μόλις 21 έτη μεγαλύτερη. 

Διαβαστε ακομα:

Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ