ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ 'ΣΑΙ ΜΠΟΥΚΛΑ, ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ... ΝΙΑΟΥ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Την Κατερίνα δεν την ξέρω καλά, αλλά όσες φορές έχουμε συναντηθεί και όσες φορές έχω βρεθεί καλεσμένος σε εκπομπές που έκανε ή συμμετείχε, πάντα είχαμε τρομερή συμπάθεια μεταξύ μας. Είναι από τα κορίτσια με τα οποία μπορώ να συνεννοηθώ και μόνο με το βλέμμα. Έχει απίστευτη πλάκα, αλλά όποτε χρειάζεται είναι και απόλυτα σοβαρός άνθρωπος. Έχουμε και κάτι ακόμα που μας ενώνει: Την λατρεία μας για το ραδιόφωνο.

Κατά τ’ άλλα η Κατερίνα Ζαρίφη είναι από τις πιο ευχάριστες παρουσίες στον χώρο της τηλεόρασης και της επικοινωνίας  που έχει ξεχωρίσει για την αίσθηση του χιούμορ, της γρήγορης σκέψης αλλά και των άμεσων και έξυπνων απαντήσεων που τη διακρίνουν. Μεγάλη ατακαδόρα! Στην συνέντευξη που ακολουθεί θα διαπιστώσετε πως είναι μια πολύπλευρη προσωπικότητα,  με κοφτερό μυαλό.

Κατερίνα μου, που σε πετυχαίνω;

  • Με πετυχαίνεις αγαπημένε μου σε τρελές φούριες…Φουριόζα! Έχω μπει για τα καλά σε ρυθμούς καθημερινότητας με πρόβες, γυρίσματα, και μια θεατρική πρόκληση που με γονατίζει από άγχος. Φτιάξε καφέ να στα πω! (γέλια)

Όλα θα μου τα πεις. Λοιπόν, περάσαμε ένα δύσκολο χειμώνα, και ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει ο επόμενος, για σένα πως ήταν;

  • Ήταν ο πιο περίεργος και δύσκολος χειμώνας ever. Πραγματικά η πανδημία ήταν αυτό που νόμιζες ότι θα έβλεπες σε μια ταινία στον κινηματογράφο τρώγοντας ποπ κορν. Τελικά καταλήξαμε παρατηρητές της ζωής μας σε μια γκρι πραγματικότητα. Δυσκολεύτηκα πολύ να κρατήσω ηθικό.

Όλοι σε έχουν για άνθρωπο της πλάκας και του χαβαλέ, εγώ όμως σε έχω δει και σε κάποιες στιγμές πολύ σκεπτική και σοβαρή. Στην αρχή που σε μάθαμε, αυτή σου την πλευρά δεν μας την έδειχνες. Γιατί;

  • Γιατί Νίκο μου πίστευα ότι αν δεν έδειχνα την αστεία μου πλευρά δεν θα ήμουν αποδεκτή. Είχα τεράστια ανάγκη την αποδοχή. Όμως μεγαλώνοντας κατάλαβα δυο πράγματα: Πρώτον ότι δεν γίνεται και δεν μπορούμε να είμαστε αποδεκτοί απ’ όλους. Δεν είναι υγιές ούτε και λογικό. Και δεύτερον ότι αυτοί που μας αποδέχονται μ’ όλα τα χρώματα μας - τα φωτεινά τα σκοτεινά - αυτοί πρέπει και να μείνουν.

Στις αναρτήσεις σου στα social media ανακαλύψαμε και μια Κατερίνα σκεπτόμενη. Μ’ αρέσει ο τρόπος που χειρίζεσαι τα social media σου…

  • Καταρχάς σ’ ευχαριστώ γιατί η γνώμη σου για μένα έχει ιδιαίτερη αξία. Και εκεί κατάλαβα ότι το να δείχνουμε το ψέμα πουλάει προσωρινά. Πιστεύω ότι τα social πρέπει να δείχνουν την αλήθεια μας. Όχι κούκλα μου δεν μπορούμε 24 ώρες το 24ωρο να είμαστε σε ευφορία, με τέλειο μακιγιάζ και να μασουλάμε μπραντς. Θα κάνουμε τα χιουμοριστικά μας αλλά δεν θα σιωπήσουμε για 9 γυναικοκτονίες στην Ελλάδα.

Είσαι μια persona εντελώς διαφορετική απ’ αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην TV. Σε έχει βοηθήσει αυτό επαγγελματικά;

  • Νομίζω πως τελικά ναι! Ήταν δύσκολο να μην είσαι νιάου, κούκλα, μπούκλα και να μπορείς να επιβιώσεις στην TV!!!! Αλλά τα καταφέραμε!!!!!

Πως βρέθηκες στην τηλεόραση, τι σπούδασες, που μεγάλωσες… πες μας μερικά πράγματα για σένα.

  • Λοιπόν αν έγραφα βιβλίο θα έβαζα τίτλο «Μια ζωή με τυχαία γεγονότα». Μεγάλωσα στην Θήβα και μέχρι τα 18 μου ταλαιπωρούσα την Βοιωτία! Κατέβηκα Αθήνα και σπούδασα δημοσιογραφία το 1994 τότε που ακόμα ψάχναμε που θα βρούμε το καλύτερο βινύλιο!!! Η αλήθεια είναι ότι από τότε μέχρι σήμερα το ραδιόφωνο είναι η σταθερότητα στην ζωή μου αφού εκεί ξεκίνησα και από εκεί μ’ άκουσε η Ελένη Μενεγάκη, όπου μετά από ένα κάλεσμα στον πρωινό καφέ, δέσαμε.

Θέλω κι’ άλλα. Που ζεις, μαγειρεύεις, βάζεις πλυντήριο, έχεις κατοικίδιο, έχεις φυτά, έχεις σχέση… πες τα όλα.

  • Ζω στο Παγκράτι που λατρεύω, μαγειρεύω και λατρεύω να μαγειρεύω, βάζω πλυντήρια και κάνω πολύ δυνατό σίδερο. Έχω 2 σκυλιά μαζί με τον πρώην σύντροφο μου που είμαστε ακόμα - όχι φίλοι - αλλά οικογένεια, καιιιιι… όχι δεν είμαι σε σχέση, όμως θέλω να ερωτευτώ παράφορα.

Σου έχει περάσει απ’ το μυαλό να γίνεις μητέρα;

  • Η αλήθεια πολλές φορές. Λατρεύω τα παιδιά!!!! Αλλά δεν ήρθε ποτέ αυτή η στιγμή...

Διαβαστε ακομα:...nikosonline.gr