ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΜΠΡΙΤΖΙΤ, ΕΝΑ... ΙΔΑΝΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

 
Το βιβλίο που σαρώνει στη Γαλλία αυτές τις ημέρες. Ποια ακριβώς είναι η σχέση του 44χρονου προέδρου Μανωλάκη Μακρόν με την 69χρονη σύζυγο του Μπριτζίτ Τρονιέ. Ο κόσμος ψοφάει για την κλειδαρότρυπα αλλά κορόιδο δεν πιάνεται. Τι εννοώ; Θέλουν σα τρελοί να μάθουν τα πολύ προσωπικά των επωνύμων, αλλά δεν μασάνε στα παραμύθια. Το βιβλίο το έγραψε δημοσιογράφος, η πιο κολλητή της γριάς Μπριτζίτ.
Τι να πει η κυρία δημοσιογραφίνα; Αν πράγματι είναι ομοφυλόφιλος ο Εμανουέλ; Ότι είναι το αδύνατο να μη βαρέθηκε, ακόμα κι αν ξεκίνησε νορμάλ το... ειδύλλιο με την γιαγιά. Στο βιβλίο θα γράψει ανοησίες, ότι παραμένει αληθινός, ζωντανός, κάργα ρομαντικός ο έρωτας του ζευγαριού. Παρά το σότο το βιβλίο είναι μπεστ σέλερ και μεταφράζεται σ΄' όλες τις γνωστές γλώσσες. Είπαμε. Ο κόσμος κάνει κρα για τα ενδότερα στην κρεβατικάμαρα.
Γράφει στο βιβλίο η κυρία ότι η μαμά του Μακρόν είναι ενθουσιασμένη με το μπάζο την Μπριτζίτ. Ότι η σχέση Μακρόν- Τρονιέ θα κρατήσει μεχρι θάνατο- ίσως γιατί ο Μανώλης είναι νεκρόφιλος. Ότι όταν την καλεί στο γραφείο του ο πρόεδρος, ένα δέος πιάνει την Μπτιτζίτ που μόνο δεν τρέμει. Κι άλλα τέτοια χαζά. 
Διαβαστε ακομα:
Ο ΙΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙ