Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

 

Δεν πουλάω το όπεν είπε ο Ιβάν, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μένει πίσω, πολύ πίσω στον ανταγωνισμό των καναλιών. Δεν λες ότι χάνει πόντους στην τηλεθέαση, ότι ηττάται, το σωστό είναι να πεις ότι αδιαφορεί. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα η απουσία επενδύσεων από πλευράς του, αντίθετα π.χ. με τον Μαρινάκη ο οποίος τα σπρώχνει χοντρά στο μέγκα.

Μ’ άλλες προδιαγραφές ξεκίνησε τη νέα σαιζόν ο Μαρινάκης, χωρίς απαιτήσεις ο Σαββίδης στο όπεν. Κανένα πρόβλημα. Κανένας φανατικός… θαυμαστής του Open αλά παοκτζή οπαδού δεν θα διαμαρτυρηθεί στον μεγαλομέτοχο ''Κάνε μεταγραφές, βάλε το χέρι στην τσέπη, φαφούτη''.

Φοβερό. Ποιο, πάλι; Μεγαλολεφτάδες, πρώτα ονόματα της οικονομίας, Βαρδινογιάννηδες και Μαρινάκηδες κάνουν παιχνίδι στην τηλεόραση και κρέμονται από τις… τρίχες των ξανθιών παρουσιαστριών. Μενεγάκη, Καινούργιου, Μακρυπούλια, Μαλέσκου, Μελέτη και σία.

Μια χαρά είναι τα κορίτσια, σωστές επαγγελματίες και πετυχημένες, αλλά η δουλειά τους στο γυαλί είναι αέρας. Ανάλαφρο πράμα. Αυτό ξέρουν, αυτό δίνουν, γι’ αυτό τις θέλουν τα κανάλια. Το ζήτημα δεν είναι οι εν λόγω κυρίες, αλλά ότι οι ιδιοκτήτες των καναλιών πετάνε εκατομμύρια για να κάνουν πολιτικό ή άλλο παιχνίδι και για να το πετύχουν έχουν ανάγκη από… ξανθή βοήθεια.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΡΑΝΗΣ: Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ... ΧΟΥΝΤΑΣ