Ο ΝΕΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑΣ

 

Γκόμενος με ατζέντα είναι ο ράπερ Σαββατόβραδος. Αυτό είναι το καλλιτεχνικό του, The Weekend. Από το κρεβάτι του έχουν περάσει διάσημα μανούλια, ονοματάρες στη showbiz. Λέμε τι είναι  πασίγνωστο, σιγά που αξίζει να κάνουμε ρεπορτάζ. Με πόσες έχει πάει ο τύπος. Πόσες άγνωστες ή ημιάγνωστες.

Με την 25χρονη μοντέλα Μπέλα Χάντιντ. Μετά με την 29χρονη ηθοποιό Σελίνα Γκόμεζ. Αν τα κατάφερε και με την Αντζελίνα Τζολύ, μπράβο του. Σκόραρε ακόμα πιο ψηλά ο Καναδός αραπάκος.

Άσχετο αν η 46χρονη Αντζελίνα είναι 15 χρόνια μεγαλύτερη του. Δεν είναι μικρό πράγμα να ζευγαρώσει με το πρώτο όνομα του Χόλυγουντ. Όπως έχουν βουίξει τα μέσα. Πέσανε κατεβατά για το μέγα γεγονός. Ότι Τζολύ και Weekend έκαναν δημόσια εμφάνιση, πήγαν μαζί σε ρεστωράν και αδιαφορούσαν που έβλεπαν μαζί κι έτσι επιβεβαίωναν το ειδύλλιο. Τη σχέση τους.

Αυτά θέλει ο κοσμάκης και ο κόσμος. Και ο καλός ο κόσμος. Να μαθαίνει τα προσωπικά του κάθε celebrity , του κάθε famous. Τι, δηλαδή, να μη ξέρει ο άλλος τι γίνεται στον κόσμο;

Θέλουμε και λεπτομέρειες! Τι λέει για τον νέο γκόμενο η Αντζελίνα. Τι την τράβηξε σ’ αυτόν. Να σκάσει από το κακό του ο Μπρατ Πητ. Μην αφήνετε στην τύφλα του τον κόσμο. Και ρεπορτάζ να διαφωτίσετε ό,τι συμβαίνει στη σχέση τους.

Διαβαστε ακομα:

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑΡ ΤΩΝ REALITY