ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ… ΚΙΝΑΛ

 

Απίστευτο. Είναι αμέτρητος ο σωρός των δημοσιευμάτων που έχουν βγει στον αέρα μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Τα προεκλογικά ρεπορτάζ και οι αναλύσεις των πολιτικών… σχολιαστών για το τι θα βγάλει η εσωκομματική κάλπη. Ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός του κινάλ, που για να μη ξεχνιόμαστε κυκλοφορεί με μονοψήφιο ποσοστό.

Γράφουν, δεν σταματούν να γράφουν, προβλέψεις και εκτιμήσεις, για το μέλλον του κινάλ και κατά πόσο θα επηρεάσει την κομματική γεωγραφία γενικώς και αορίστως. Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα για ένα κόμμα τσόντα, που έχει κάνει τον κύκλο του και δεν πρόκειται να ξανασηκώσει κεφάλι. Γιατί, όμως;

Ο λόγος, λένε, για να δικαιολογήσουν αυτό το πέρα από κάθε πρόβλεψη, κόλλημα των ΜΜΕ με το πεθαμένο κινάλ είναι το γεγονός ότι οι προσεχείς εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική. Που σημαίνει ότι το πρώτο κόμμα δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση, το δε κινάλ θα κρίνει τα πράγματα, αν θα συνεργαστεί ή όχι με τον Μητσοτάκη.

Παραμύθια. Άλλος είναι ο λόγος που τα ΜΜΕ παίζουν χωρίς μέτρο το κινάλ. Δεν έχουν κάτι σοβαρό να ασχοληθούν και την έπεσαν στο… κινάλ. Η ντροπή των μμε.

Διαβαστε ακομα:

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ, O BON VIVEUR!