ΚΟΡΙΤΣΙΑ, Ο ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ… ΣΤΑΘΗΣ! ΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ; Ο… ΑΡΒΥΛΑΣ

 

Εντάξει, δεν λέω ότι είναι ο Μπάρκουλης στον καιρό μας, αλλά να λάβουμε υπ’ όψιν ότι κι αυτός είναι από τα προσώποτα της τηλεοψίας. Δημόσιο πρόσωπο, τηλεοπτικό, έστω κάτι μεταξύ γλάστρας και δενδρύλιου κλειστού χώρου.

Έχει τα δικαιολογητικά του το παιδί. Δικαιούμαι, σου λέει, σαν αρβύλας, σα μέλος παρέας με σουξέ στα κανάλια, να την πέσω στη μια και στην άλλη. Και η μια και η άλλη να αισθάνονται περήφανες διότι τις φλερτάρει όχι όποιος και όποιος, αλλά ο Στάθης ο κοντός χωρίς γραβάτα.

Μιλάμε σοβαρά. Ο ηθοποιός, ο παρουσιαστής, ο οποιοσδήποτε με σταθερή εμφάνιση στην τηλεόραση έχει ένα φτούκα προ στο θηλυκόκοσμο. Παγκόσμιο φαινόμενο αυτό. Επειδή και τα κορίτσια προτιμούν- και το βλέπουν σα ξεχωριστή περιπέτεια- να ερωτονταραβεριστούν με διάσημο ή ημιδιάσημο.

Έσκασε στον αέρα η μια ιστορία. Και αμέσως πέσαν σα σφήγγες η μια περίπτωση μετά τη άλλη. Σε τόσες, πόσες (;) την είχε κάνει τη βρωμοδουλειά ο Στάθης ο αρβύλας; Σ’ όσες νόμιζε εκείνος ότι έχει ασυλία λόγω του προσωπικού του τηλεοπτικού εκτοπίσματος.

Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ