ΔΕΚΑ ΞΑΝΘΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΣΤΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ

 

Δήμητρα Ματσούκα. Η ξεχωριστή. Τι πάει να πει αυτό; Την βάζεις δίπλα σ’ άλλες κυρίες και το κορίτσι κάνει μπαμ από μακριά. Ξεχωρίζει. Δεν είναι ίδια με τις άλλες.

Να το πω αλλοιώς. Πάρε δέκα ξανθιές που παριστάνουν την παρουσιάστρια στα κανάλια. Και οι δέκα είναι ίδιες, είτε φοράνε μακρύ, είτε κοντό μαλλί. Είτε έχουν μικρό, είτε μέτριο στήθος.

Το 2001 το τότε εμπορικό περιοδικό Νίτρο είχε εξώφυλλο την 27χρονη Δήμητρα Ματσούκα. Σήμερα στα 48 της την έκαναν εξώφυλλο στο περιοδικό ΟΚ! Μετά από 20 χρόνια και δεν φαίνεται η ηλικία της. Τι πάει να πει αυτό; Ποια ηλικία!

Έχει ηλικία η Ματσούκα;

Βεβαίως έχει ηλικία. Άλλο η 25άρα, άλλο η 50άρα. Δεν είναι το ίδιο. Και δεν κρίνουμε από το πρόσωπο. Το πρόσωπο σήμερα είναι μια απάτη. Μια πλαστογραφία. Δεν βγαίνει αληθινή η εικόνα. Η κυρία έχει καβαλήσει τα 80 και πλασάρεται στις φωτογραφίες και στην κάμερα με το τσιτωμένο, το τραβηγμένο πρόσωπο.

Το μεγάλο ατού της κυρίας Ματσούκα είναι το στήθος της. Τόσο μικρό που θα αργήσει να γεράσει. Αν ήταν διπλάσιο – κυκλοφορούν και σε τριπλάσιο μέγεθος – σε γυναίκα πενηντάρα θα είχε κρεμάσει. Και θα είχε μουλιάσει. Και θα είχε χάσει τους σεξουαλικούς χυμούς του. Και σαν ερωτογενής ζώνη θα λειτουργούσε μόνο στις ρώγες.

Διαβαστε ακομα:

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, ΠΑΣΟΚ, ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ, ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ