ΕΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, ΡΕ, ΠΑΙΔΙΑ... , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!

 
Παραμονή πρωτοχρονιάς. Το ρεσιτάλ της... πρωτοτυπίας τα κανάλια μας. Πιο εύκολο δεν γίνεται. Βάζουν δυο τρεις τραγουδιστές μπροστά σε ορχήστρα και... καθαρίσαμε. Αυτό είναι όλο. Ζάπιγκ κάνεις και πέφτεις στο ίδιο έργο. Η μόνη αλλαγή είναι ότι άλλος κι άλλη κρατάει το μικρόφωνο.
Το πανηγυρικό και γιορταστικό show της μεγάλης βραδιάς είναι το ένα κανάλι να επαναλαμβάνει το άλλο, λέω αυτά που κάνουν πρωταθλητισμό στην τηλεθέαση, Καμιά πρωτοτυπία, καμιά διαφορετικότητα. 
Το πόσο άδεια είναι τα κανάλια φάνηκε στην απουσία του παρουσιαστή. Φοβερό και αποκαλυπτικό! Τη δουλειά του παρουσιαστή την ανέλαβαν τραγουδιστής, ηθοποιός και... μουσικοί. Συνθέτες τραγουδιών και οι άνθρωποι τα κατάφεραν πολύ καλύτερα από κάποιον φιρμάτο κανονικό παρουσιαστή.
Κακά τα ψέματα. Ο παρουσιαστής είναι όλα τα λεφτά. Αυτός, σύμφωνα με τις αμερικάνικες προδιαγραφές, είναι η καρδιά και η ψυχή του κάθε θεάματος. Τη δουλειά του παρουσιαστή στην Ελλάδα την έχουν γελοιοποιήσει, την έχουν υποβιβάσει με τις σαχλαμαρίτσες και τις τυπικούρες τους οι ντόπιοι επαγγελματίες.
Διαβαστε ακομα:

ΕΣΕΝΑ, ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΣΑΧΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ