ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Ο ΦΑΣΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΑ... ΚΑΝΑΛΙΑ

 

Ο Αλέκος Φασιανός είναι μεγάλος Έλληνας. Μεγάλος καλλιτέχνης. Ένα κανάλι τον χαρακτήρισε παγκόσμιο Έλληνα και έχει δίκαιο. Αν και το σωστό είναι να πεις πως δεν περιμέναμε από το εν λόγω κανάλι να μας πει ότι ο Φασιανός είναι παγκόσμιος. Από το εν λόγω κανάλι που σνόμπαρε το ρεπορτάζ από την κηδεία του παγκόσμιου Φασιανού. Στην εικόνα έργο του ζωγράφου.

Δεν είναι τυχαίο κανάλι ο αντένα. Κάνει πρωταθλητισμό και κυνηγάει τα μεγάλα νούμετα στη θεαματικότητα. Επόμενο, λοιπόν, να προτιμήσει την κηδεία του Τζώρτζη Μονογυού, που σκοτώθηκε με τη φεράρι. Η κηδεία που πουλάει περισσότερο θα προηγηθεί στο δελτίο ειδήσεων.

Πρώτη στην ιεράρχηση του δελτίου η κηδεία του Μονογυού στη Μύκονο, 13η η κηδεία του Φασιανού. Σίγουρα δεν θα έστελναν συντάκτη στην επαρχία αν σε κάποιο μέρος της περιφέρειας γινόταν η κηδεία του παγκόσμιου Έλληνα. Όπως έκαναν στην κηδεία στη Μύκονο.

Παίζει και το εμπόριο της είδησης. Και η είδηση είναι εμπόρευμα. Το κανάλι, όπως σ’ αυτό ή το άλλο βαθμό, εμπορεύονται τα νέα της ημέρας. Ναι, αλλά υπάρχουν και αρχές στην ενημέρωση. Καλέ, τι μας λες!

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ