ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

 

Από αύριο και για ένα τριήμερο γίνονται οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ. Στο συνδικαλιστικό όργανο της Σάσας Σταμάτη και της κυρίας συναδέλφου της σε πρωϊνάδικη τηλεοπτική εκπομπή, η οποία μόλις προχθές είχε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρει κόλλυβα σε γυναίκα ιατρό λοιμωξιολόγο.

Το νέο. Η ΝΔ και ο Σύριζα ενωμένοι διεκδικούν τη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ. Οι δυο - κομματικά και υποτίθεται πολιτικά - αντίπαλοι κατέρχονται εις σάρκα μία. Και αναμένεται να κερδίσουν. Όπως έκαναν και μπράβο τους στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ, του ιατροφαρμακευτικού φορέα των δημοσιογράφων. Των μοναδικών επαγγελματιών που δεν έχουν ενταχθεί στο ΕΟΠΥΥ.

Κάτι πασοκτσήδες και σία πους πήρε το ποτάμι στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ. Η συνεργασία των δυο μεγάλων κομμάτων της Βουλής σάρωσε, έβγαλε και τις δέκα έδρες.

Μια στιγμή. Η συνεργασία ΝΔ και Σύριζα δεν έγινε σε επίπεδο κομματικό. Τα κομματικά στελέχη της ΝΔ και του Σύριζα στο χώρο της δημοσιογραφίας τα βρήκαν μεταξύ τους και τα δυο κόμματα κάνανε το παγώνι. Τσιμουδιά. Απλά ευλόγησαν τούτο το περίεργο (;) πάντρεμα.

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΡΙΟ, ΤΟ ΜΕΤΡΟ