ΠΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ; ΛΟΓΑΡΙΑΣΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΤΟΥ ΑΡΒΥΛΑ

 

Καθάρισε, είπαν κάποιοι ψευτοπονηροί της πιάτσας, ο πονηρός ο Στάθης με την ποινή, για τη γνωστή ιστορία του 2016. Έφαγε πέντε χρόνια φυλακή με τριετή αναστολή, και δεν θα κάνει ούτε μια μέρα μέσα. Στα μαλακά έπεσε η μουσίτσα.

Ποιος ασχολείται με το δικαστήριο, τι είπε ο εισαγγελέας και ποια, τελικά, ήταν η τιμωρία του. Λογάριασε πόσα χρόνια ξεφτύλα έφαγε, όχι φυλακή, με αναστολή ή όχι. Αυτό έχει σημασία.

Δεν είχε, λέει, πρόθεση να κάνει κακό στην 30χρονη κοπέλλα με την οποία είχε σχέση ο πρώην αρβύλας, ο 59χρονος Στάθης. Έβγαλε στο διαδικτυο τις πολύ προσωπικές τους στιγμές, τις σεξουαλικές, αλλά δεν είχε σκοπό να την εκθέσει, να την διαλύσει ψυχολογικά.

Ποια προσωπικά δεδομένα; Αυτά πάνε περίπατο, στο κρεβάτι τα δεδομένα είναι… διαπροσωπικά, άρα έχω δικαίωμα να τα δημοσιοποιήσω και χωρίς τη συναίνεση της άλλης. Ποια είναι η ουσία; Και να απαλλασσόταν εντελώς ο πορνοέτσι Στάθης, αρκεί η καραξεφτύλα που έφαγε από την αρνητική δημοσιότητα. Σκέψου τι θα ακούει όταν ξεμυτάει από το σπίτι του.

Διαβαστε ακομα:

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η... ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ