ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ

 
Ποιος είναι ο 44χρονος Μπισμπίσκης; Ο σύντροφος ο ερωτικός της 52χρονης Δέσποινας Βανδή, μετά το χωρισμό της από τον 48χρονο σύζυγο Ντέμη Νικολαίδη. Μη μου πεις πως δεν ξέρεις και τον πρώην της ΑΕΚ. Όχι, αυτόν τον έχω ακουστά. Και δεν τον ξέρω σα Νικολαίδη, αλλά σα Ντέμη.

Ηθοποιός ο κύριος Μπισμπίκης, και ποιοτικός, με αξιόλογη πορεία στο θέατρο, όμως κόσμος και κοσμάκης πρωτοδιάβασε το όνομα του και πρωτοείδε το πρόσωπο του όταν σχετίστηκε με την τραγουδίστρια. Πράγματι. Ξαφνικά πήραν φωτιά τα καλώδια και κάμερες, μικρόφωνα και πληκτρολόγια, κι άρχισαν να παίζουν γύρω από το όνομα Μπισμπίκης.

Αναμενόμενο. Έτσι συμβαίνει. Ο κόσμος και ο κοσμάκης ψοφάει να πιάσει θέση στην κλειδαρότρυπα. Να περάσει αν είναι δυνατόν το μάτι μέσα από την τρύπα της βελόνας.Τι να κάνουν τα μέσα; Να αγνοήσουν το σφυγμό του λαού; Όσο περνάει από το χέρι τους δίνουν πράμα, φρέσκο και σπαρταριστό. Βανδή και Μπισμπίκης πήγαν για καφέ, βρέθηκαν εκεί, βόλτα σε νησί, τούτο και το άλλο.

Και ο Ντέμης; Την έκανε κι αυτός! Τι; Βγήκε ραντεβού στα φανερά κι όχι στα τυφλά με δημοσιογραφίνα καναλιού. Και η κάμερα έκανε καλή δουλειά, τσάκωσε το ζευγάρι πιασμένους χέρι με χέρι. Παρακάτω; Προς το παρόν δεν έχει άλλο…

Διαβαστε ακομα:

 

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΖΑΛΑΔΑ