ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΟΙ... ΨΑΡΑΔΕΣ

 
Ο Αλέξης Κούγιας θεώρησε ακραία υποτιμητικό για έναν άνδρα να κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπο του από πλαστικό χειρούργο. Έχει κάθε δικαιώμα. Όπως επίσης έχουν κάθε δικαίωμα να μη θεωρούν υποτιμητικό γεγονός την όποια επέμβαση οι άνδρες που κάνουν χρήση των υπηρεσίες του πλαστικού επιστήμονα. 
Τόσο βαρειά προσβλήθηκε - και έχει κάθε δικαιώμα γι αυτό - ο πασίγνωστος δικηγόρος που σύμφωνα με δημόσια τοποθέτηση του καταφεύγει στη διακιοσύνη ενάντια στον επαγγελματία προπομητή που ''ανακάλυψε'' ανύπαρκτες ''διορθώσεις'' στο πρόσωπο του μεγαλομετόχου ΠΑΕ. Γιατί να μην πάρουν στραβά τη ντροπή κάθε άντρα - κατά τον Κούγια - να φτιάχνει τη φάτσα του οι πλαστικοί χειρούργοι; Οι οποίοι ούτε λίγο, ούτε πολύ, θεωρούνται συνένοχοι μιας υποτιμητικής και ντροπιαστικής ενέργειας; 
Ο Κόυγιας είναι άνθρωπος της δημοσιότητας, Παίζει ανοικτά και με καθαρά χαρτιά στα ΜΜΕ, ίσως περισσότερο από κάθε άλλον Έλληνα τις τελευταίες δεκαετίες. Που σημαίνει ότι είναι υπερβολική η ευαισθησία του, μέχρι να μηνύσει και να ζητάει χρηματική αποζημιώση από τον προπονητή. Και, μάλιστα, να τον απειλεί δημόσια επειδή είπε κάτι ανύπαρκτο, ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.
Διέπραξε και κάτι άλλο ο Κούγιας. Κατηγορεί τον προπονητή ότι είναι... ψαράς. Ότι ψαρεύει. Πρωτάκουστο, μα την αλήθεια! Να είναι υποτιμητικό και ντροπιαστικό και ό,τι άλλο αρνητικό κανείς θεωρήσει στο επάγγελμα ή το χομπύ του ψαρά. Αφού κινείται δικαστικά ο Κούγιας κατά του προπονητή για το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων, θα έχει γούστο να συμβεί το άλλο. Τα σωματεία αλιέων να στραφούν ενάντια του Κούγια, επειδή αυτός δυσφημεί το ψάρεμα και τους ψαράδες. 
 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ