ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

 
Η ουσία. Αυτό έχει σημασία. Ακόμα και το κουτσομπολιό έχει ουσία. Έχει νόημα, αν πιάσεις την ουσία. Η κουβέντα για την περιουσία του μακαρίτη δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα. Έμεινε στην Ιστορία ο άνθρωπος. Έγραψε Ιστορία, όχι για την όποια δημοσιογραφική, εκδοτική και μηντιακή του δραστηριότητα. Ο πεθαμένος Τράγκας απασχολεί και για χρόνια πολλά θα αναφέρεται για την παραμυθένια περιουσία που απέκτησε.
Πολλά τα φράγκα. Πολλά τα σπίτια, όχι πέντε και δέκα, όλα στο εξωτερικό. Όλο το πακέτο λέγεται πως ξεπερνάει την κατοσταρού. Σε εκατομμύρια ευρώ μιλάμε. Πάνω από εκατό. Νούμερο ασύλληπτο. Δημοσιογράφος ήτανε,  όχι κάποιος αστέρας του σινεμά και του τραγουδιού. Και εργαζόταν στην Ελλάδα, στη μικρή αγορά της Ελλάδος. Πως και από που βγήκαν τόσα εκατομμύρια.
Αυτή είναι η ουσία. Όχι αν τα βρήκαν οι δυο ετεροθαλείς γιοι του Τράγκα. Ούτε αν η χήρα (στη φώτο με τον μακαρίτη) διεκδικεί τούτα και τα άλλα. Αν άλλαξαν δικηγόρο οι τρεις κληρονόμοι του τράγκα. Αυτά, και με τον τρόπο που τα σερβίρουν κάποια μέσα, φέρνουν σε κουτσομπολιό. Σε βγάζουν από την ουσία.
Περιμένουν όσοι δεν έχουν στανματήσει να απορούν για το μέγεθος της απομέσα, της μέχρι το θάνατο του Τράγκα άγνωστης περιουσίας ενός δημόσιου προσώπου, ενός δημόσιου λειτουργού, έστω πασίγνωστου επαγγλματία που δραστηριοποιούνταν δημόσια, από που προέρχεται η καβάτζα του. Κι αυτό αφορά το κράτος. τις κρατικές υπηρεσίες, όχι τους κληρονόμους του Τράγκα.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ... ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ