ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑΝΤΑΡ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

 

Η γνωστή σαχλαμάρα. Κάθε χρόνο τα ίδια. Το... απαραίτητο ρεπορτάζ για το πού θα περάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί. Μην και αφήσουν απληροφόρητο τον ελληνικό λαό. Σε ποια πόλη, ακόμα και σε ποια εκκλησία θα κάνουν Ανάσταση οι αρχηγοί των κομμάτων, ο πρωθυπουργός, η πρόεδρος της δημοκρατίας.

Με έχουν βάλει στην πρίζα. Επειδή τα ΜΜΕ κάνουν λειτούργημα και ασχολούνται με το στοίχημα, με προβλέψεις και διαφημίσεις, μη λησμονήσουν στα σχετικά ρεπορτάζ να αναφέρουν τους κερδισμένους και χαμένους πολιτικούς. Στο τσούγκρισμα των πασχαλινών αυγών. Έχει κι αυτό την... πολιτική του σημασία.

Η Ελλάδα; Πότε θα κάνει ξαστεριά, που λέει και το τραγούδι. Να μας το πουν κι αυτό. Πότε η Ελλάδα θα κάνει ανάσταση, όμως αληθινή. Όχι θεατρική, όχι ψεύτικη, όχι σαν τη θρησκευτική ανάσταση κάθε χρόνο. Μια τέτοια ανάσταση δεν πιάνεται.

Πότε, ρε, θα γίνει η ανάσταση; Αν ρωτήσεις τον αρχιεπίσκοπο αυτός ξέρει, και με ακρίβεια ώρας ποια μέρα θα αναστηθεί ο Χριστός το 2023. Και δεν λέει ψέματα ο παπάς, η Ανάσταση του Θεανθρώπου είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Απριλίου. 

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ