Ο γιος του Jon Bon Jovi

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
 
Ε, τι να κάνουμε, δεν μεγαλώνουμε μόνο εμείς, μεγαλώνουν και τα rock είδωλα. Ο μεγάλος rock star των δεκαετιών ’80 και ’90, είναι πια 60 ετών, παντρεμένος με την ίδια γυναίκα πάνω από 30 χρόνια και απολαμβάνει τα 4 παιδιά του να μεγαλώνουν. Λένε ότι έχει μεγάλη αδυναμία στον Jake – που του μοιάζει κιόλας – ο οποίος παίζει ποδόσφαιρο και θέλει να ασχοληθεί με την showbiz.
 

 

Τα κορίτσια έσκιζαν τα ρούχα τους, πάθαιναν υστερία μαζί του και τα περιοδικά τον είχαν κατατάξει μέσα στους 50 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου. Το People μάλιστα τον είχε κάνει εξώφυλλο γράφοντας πως είναι ο "Sexiest Rock Star". Τα ηνία όμως τώρα τα παίρνει ο γιος του Jake που μόλις έγινε 20 ετών και όλοι ασχολούνται μαζί του.
 

 

Ο Jacob Hurley Bongiovi είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας και γεννήθηκε στις 7 Μαΐου του 2002. Είναι Ταύρος, έχει ύψος 1.75, ζυγίζει 78 κιλά, είναι Social Media Star, ποδοσφαιριστής, μοντέλο και τώρα λέει ότι θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Και δεν φτάνει που είναι καλλονός με μπλε μάτια και κορμάρα, λένε ότι είναι…
Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr