ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ

 
Χωρίζουν, χώρισαν ο Πικέ και η Σακίρα. Έκπληξη; Είναι μαζί περισσότερο από μια δεκαετία. Πόσο να τραβήξει ακόμα το νταλαβέρι τους; Έχουν μια γεμάτη δεκαετία διαφορά. Ο μεν Καταλανός ποδοσφαιριστής έπιασε τα 35, η δε Κολομπιανή τραγουδίστρια τα 45. 
Ακαδημαϊκά μιλάμε, δεν κάνουμε κουτσομπολιό. Ούτε αναφερόμαστε στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Και λέμε, άλλο άντρας και γυναίκα αρχίζουν να κάνουν χωριό στα 50 αυτός, στα 60 εκείνη. Κι άλλο να ξεκινάνε το love story, όπως ο 1 μ. 94 Ζεράρ Πικέ και η τάπα 1 μ. 56 Σακίρα στις ηλικίες 24- 34, όπου δεν φαίνεται η διαφορά. 
Δεν είμαστε απόλυτοι. Ποτέ. Ένας άντρας δεν είναι έκπληξη να βρει την γυναίκα της ζωής του, και να την θέλει μέχρι θάνατο, και αυτήν που είναι μεγαλύτερη του δέκα, κι ακόμα περισσότερα χρόνια. Όπως κι αν το κάνεις, αν οι δυο τους δεν κολλάνε, τότε η διαφορά ηλικίας είναι αγγούρι που δύσκολα ξεπερνιέται.
Η Σακίρα κάνει πρωταθλητισμό στο τραγούδι, έχει κάνει και δυο παιδιά με τον Πικέ, τι να πρωτοπρολάβει το κορίτσι; Να γίνει και ερωμένη, όπως την γουστάρει ο 35χρονος, που την τρώει στη μάπα ένδεκα χρόνια; Τελικά, για να χωρίζουν ένα ισχύει. Δεν υπήρχε μεταξύ τους αυτό που απουσιάζει στα περισσότερα ζευγάρια, και με ''κανονική'' διαφορά ηλικίας. Το βαθύ αίσθημα.    
Διαβαστε ακομα:

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΗΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ