ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΒΑΛΕ Η ΚΙΝΤΜΑΝ

 

Τεράστια ανακάλυψη. Τρέξτε να μπανίσετε το μέγα εύρημα. Έχουμε και φωτογραφίες, να αποδείξουμε την απάτη. Το ψεύτικο στήθος της Νικόλ Κίντμαν. Τα σιλικονάτα βυζιά της.

 

Φοβερά πράγματα. Σα να συνέλαβαν εγκληματία στα πράσα. Τον ξεσκέπασαν και τον παραδίδουν να δικαστεί στο πλήθος. Και γιατί; Επειδή το κορίτσι “έβαλε στήθος”.

 

Μαγκιά της Αυστραλέζας και βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού που περισσότερο από 30 χρόνια κυκλοφορούσε εντελώς άβυζη. Μπήκε για τα καλά στη βιομηχανία του σινεμά το 1989, πριν ακόμα παντρευτεί τον Τομ Κρουζ, κι όμως δεν είχε πρόβλημα να γυμνωθεί στα ίσα μπροστά στην κάμερα, όταν το απαιτούσαν οι ανάγκες ενός ρόλου.

Τελικά, μετά από χρόνια... υπέκυψε, έκανε προσθετική στήθους. Είναι αυτό θέμα, όμως; Είναι, γι' αυτό δημοσιεύονται φωτογραφίες πριν από το ''φούσκωμα'', να βλέπει ο καθείς και να κάνει τη σύγκριση με τις σημερινές. Τι, δηλαδή, στην “ανάκριση” και η Νικόλ Κίντμαν. Δεν μας ξέφυγες, κυρία μου, σε τσακώσαμε και σένα. Αμ, δε!

 

Αξίζει ένα Όσκαρ το διεθνές μέσο που θα μας πει αυτό που μόνο ο αποδυτηριάκιας γνωρίζει. Τι άλλο εκτός από στήθος έβαλε και συνεχίζει να βάζει και σε ποιο μέρος του σώματός της η κυρία Νικόλ Κίντμαν. Εδώ σας θέλω, σαϊνια.

Η σπουδαία κινηματογραφική ηθοποιός Αυστραλέζα Nicole Marry Kidman γεννήθηκε το 1967, σα σήμερα 20 Ιουνίου, και πήρε το Όσκαρ του 2002 σε ταινία που παίζει την Αγγλίδα ποιήτρια Βιρτζίνια Γουλφ. Λίγο το Όσκαρ, ένα τίποτα είναι μπροστά στην τεράστια - και χωρίς... στήθος - καριέρα της στο σινεμά. Πάντα στην κορυφή, πρωταγωνίστρια σε ταινίες ποιοτικές και εμπορικές η γυναίκα χωρίς ωραίο σώμα και μηδενική σεξουαλικότητα.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΡΟΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΡΜΕΣ