ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ''ΑΝΤΙΠΑΛΟ''...

 
Ήταν...Αόριστος χρόνος. Ψάξε βρες πριν πόσα χρόνια ήταν γκόμενα το κορίτσι που στην καριέρα της έκανε 700 εξώφυλλα. Τόσες φορές έγινε εξώφυλλο σε περιοδικά παγκόσμια, όχι τίποτα εκδόσεις περιθωριακές. 
Ήταν... Το τι ήταν δεν έχει σταθερότητα. Αντιληπτό. Ήταν 20 και 30 χρονών, κάπου σταματάει αυτό. Δεν συνεχίζεται το ίδιο και στα 40 και 50. Άλλη χάρη έχουν οι μέσες ηλικίες. Τη δική τους χάρη. Για κάποιους τα καλύτερα χρόνια τους δεν είναι εκείν ατης νεότητας τους. Στα 50 και 60 χαίρονται περισσότερο τη ζωή, διότι αντιλαμβάνονται πολύ καλύτερα τη αξία τους.
Η κυρία Λίντα Εβαντζελίστα - και δεν είναι η μόνη- αρνούνταν να δεχθεί το ''ΗΤΑΝ'' και εκβιαστικά και παράλογα το ήθελε ''ΕΙΝΑΙ''. Δεν συμβιβαζόταν με το χρόνο επάνω της... Είχε περάσει τα πενήντα, και τα 55, και είχε πλακώσει τις πλαστικές.  Να σταματήσει το χρόνο, να τον κοροϊδέψει... Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να μισήσει, να συχαθεί τον εαυτό της...
Αυτό συνέβη με την κυρία Λίντα, κάποτε μέσα στην τριάδα παγκοσμίως στα τοπ μόντελ. Ντρεπόταν να κυκλοφορήσει έτσι που είχε παραμορφωθεί, έτσι που κατάντησε από τις πλαστικές. Και έπεσε σε κατάθλιψη... Κι όλα αυτά, γιατί; Επειδή έκανε την ανοησία να ξεκινήσει... αγώνα νικήσει τον αήττητο χρόνο. 
Διαβαστε ακομα:
ΜΙΑ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ, ΣΚΕΤΟ ΦΡΙΚΙΟ, ΤΙ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΣ...