ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ...

 
'Έχασε και αποκλείστηκε στο Wimbleton η Μαρία Σάκκαρη. Μια ακόμα αποτυχία για την Ελληνίδα τενίστρια. Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, που γενικώς σ' όλα τα θέματα παίζουν αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος, χαρακτήρισαν την ήττα με 2 - 0 ως ''άδοξο τέλος''. Ανοησίες. Και να προχωρούσε το κορίτσι δύσκολο να πεις ''δοξασμένο'' το έργο.
Από Γερμανίδα που έχει θέση Νο 103 στην παγκόσμια κατάταξη ηττήθηκε η Σάκκαρη. Τουλάχιστον, θα βάλουν μυαλό τα ντόπια μέσα που ''παρακολουθούν'' την επαγγελματική αγωνιστική δραστηριότητα του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη, και το ΄χουν παρακάνει;; Κι όταν λέμε ''μυαλό'' δεν εννοούμε κάτι άλλο από μέτρο. Να μην συνεχίσουν στον αστερισμό της υπερβολής.
Το κάθε πράμα έχει το ζύγι του. Κανένα πρόβλημα να έχουν εκτιμήσει ότι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έχουν θέση έτσι κι αλλοιώς στην καθημερινότητα. Στο ίδιο επίπεδο με τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη ρητορική πολέμου από την Τουρκία. Σα να έχουν ποντάρει λάθος, όμως. Οι δυο τενίστες, όσο και να τους ''σπρώχνουν'' επικοινωνιακά, όσο κι αν τους λανσάρουν ως εθνικά πρότζεκτ, δεν τραβάνε. Δεν κερδίζουν το κάτι παραπάνω.
Διαβαστε ακομα:

ΠΕΡΙ FACEBOOK ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ