ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΜΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ... ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ

 
Είναι ένα παιχνίδι. Στο οποίο δεν συμμετέχει μονάχα ο παίκτης, ο πρωταγωνιστής, να πούμε, αλλά και οι συμπαίκτες. Διαιτητής δεν χρειάζεται, μόνο οι ενδιαφερόμενοι σ' αυτό το reality. Κανονικό reality είναι, μ' όλους τους κανόνες για να πιάσει νούμερα στο κυνήγι της θεαματικότητας.
Μεγκαν Φοξ, το κορμί. Ήταν μοντέλο, κι έγινε ηθοποιός. Προσόντα οι αναλογίες της και ο τσαμπουκάς της, αλητόβιος κι άμα λάχει σαλονίστικος. Η κυρία εμφανίζεται σε επίσημες εκδηλώσεις με... αόρατα ρούχα. Με... γυμνό φουστάνι επάνω της. Δεν ντύνεται παρά μόνο να... γδυθεί μπροστά στις κάμερες.
Όλο το κόλπο είναι να εντυπωσιάσει. Αυτό είναι το ζητούμενο. Να προκαλέσει τα ΜΜΕ. Τα οποία ΜΜΕ, εκφράζουν τον κοσμάκη και πουλάνε ηθική ρωτάνε την Μέγκαν Φοξ, ''Τι κάνουν τα παιδιά σου;'' Και στο κόλπο, βεβαίως στο κόλπο, διότι είπαμε, αν δεν το έχετε καταλάβει πρόκειται για ένα άλλο reality, η Μέγκαν Φοξ απαντάει:
 
 
- Τα παιδιά μου τα αγαπάω, τα φροντίζω, δεν τα έχω παρατημένα.
 
 
Έκανε 3-4 παιδιά με τον σύζυγο της, ηθοποιό και πρώην ράπερ, ο οποίος είχε παιδί από προηγούμενο γάμο, έκανε ένα -δυο ακόμα με τη νέα του σχέση, η δε λεγάμενη, η 36χρονη γυμνή-ντυμένη, έκανε κι αυτή ένα- δυο παιδιά με τον καινούργιο γκόμενο, ένα φρικιό, ράπερ κι αυτός.
 
 
Και παίζεται το μηντιακό ματς. Και παρακολουθούν από τον εξώστη και την πλατεία του χωριού ο κόσμος. Βέβαια. Δεν υπάρχει reality σε κανάλι ή όχι που να μην είναι στο παιχνίδι ο κόσμος. Ο μέγας πρωταγωνιστής. Γι αυτόν, άλλωστε, γίνεται ο τζερτζελές.  
Διαβαστε ακομα:
Ο ΘΕΜΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ... ΑΝΑΒΛΗΘΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ