Ο ΘΕΜΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ... ΑΝΑΒΛΗΘΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ

 
Η δίκη του γνωστού και δημοφιλή τραγουδιστή Θέμη Αδανμαντίδη αναβλήθηκε, αλλά ο κατηγορούμενος... δικάστηκε κιόλας. Έτσι συμβαίνει σήμερα, για να ξέρουμε τι λέμε. Να ξέρουμε τι συμβαίνει. Βγήκε κιόλας η απόφαση, αν είναι αθώος ή ένοχος. Πριν τη δίκη! Βέβαια. 
Γιατί να χρειάζεται δικαστήριο και η γνωστή διαδικασία, να απολογηθεί ο κατηγορούμενος, να ακούσουμε τα δικά της από την κυρία που τον κατηγορεί, τι θα καταθέσουν οι μάρτυρες των δυο πλευρών ποια παραμύθια θα μας πουν οι δυο δικηγόροι, και ποια εισήγηση θα κάνει ο εισαγγελέας. Δεν μας ενδιαφέρει στο φινάλε ποια θα είναι η απόφαση που θα μας πει ο πρόεδρος από την έδρα.
Και έγινε κανονικά η... αναβληθείσα δίκη και απόφαση βγήκε. Σιγά, τώρα που θα περίμεναν το δικαστήριο οι δυο πλευρές, οι δικηγόροι τους, τα κανάλια με τις εκπομπές τους και ο κόσμος. Όλα έγιναν κανονικά και σύμφωνα με τους νόμους της ελευθερίας του τύπου. Δεν άφησαν καμιά λεπτομέρεια απ' έξω από τη σκηνή του θεάτρου. 
Ποια είναι η απόφαση; Είναι οι εντυπώσεις που προκλήθηκαν ή δημιουργήθηκαν. Και, μεταξύ αυτό, είναι ψιλοαπίθανο να μην επηρεαστεί έτσι ή αλλοιώς ο δικαστής, όταν έλθει η ώρα της δίκης, από τη γενικώς περιρρέουσα ατμόσφαιρα που σκόπιμα ή όχι στήθηκε με τη συμμετοχή των ΜΜΕ. Είτε αφορά την υπόθεση Novartis, είτε την καταγγελία της συντρόφου ενός τραγουδιστή.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕΧΡΙ ΤΑ 27 ΤΟΥ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ...