ΠΟΙΟΣ;..., ΠΟΙΟΣ;... , Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ Ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ

 
Όποιος τα βάζει με τον Κούγια θα λάβει αυτό που του... πρέπει, σύμφωνα με τα κριτήρια ηθικής του δικηγόρου. Απίθανο να αφήσει να πέσει κάτω και το φτερό της πεταλούδας και να μην δώσει την απάντηση του ο Αλέξης Κούγιας. Θεωρεί καθήκον του να υπερασπίσει τον κατηγορούμενο πελάτη του και τον ίδιον που τον υπερασπίστηκε.
Δεν έχει ξαναγίνει. Να χαρακτηριστεί... κλαρινογαμπρός ένας αρχηγός κόμματος. Ο Βαρουφάκης από τον Κούγια, με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη. Πάρτε το δίπλωμα του δικηγόρου από τον Κούγια, είπε ο Βαρουφάκης. Τι το ήθελε! Μήπως το ήθελε! Γνωρίζοντας πως θα... τσιμπήσει ο Κούγιας. Όλα μέσα είναι.
Κλαρινογαμπρός με παρδαλά πουκάμισα, σύζυγος γυναίκας κληρονόμου περιουσίας είναι ο Βαρουφάκης που κάθε μέρα κοιτάζεται στον καθρεπτή για 15 ώρες. Αυτό είπε ο Κούγιας που έπεσε λάθος κατά μια ώρα. Για την ακρίβεια ο Βαρουφάκης θαυμάζει τον εαυτό του στον καθρέπτη μόνο 14 ώρες.
Δεν τον ρώτησε κανείς τον Κούγια, αλλά αυτός ενημερώνει το ακροατήριο ότι δεν πήγε Αρσάκειο και Μωραίτη, δεν μεγάλωσε σε πολυτελείς βίλες στο Ψυχικό και στην Εκάλη, αλλά σε σπίτι όπου η μάνα του έπλενε στη σκάφη και ζεσταινόταν από ξυλόσομπα και ο πατέρας του ήταν βιοπαλαιστής και ανάπηρος.
Σκέψου τι άλλο θα έλεγε εναντίον των Βαρουφάκηδων ο Κούγιας αν αθωωνόταν ο Λιγνάδης.  
Διαβαστε ακομα:

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΠΕΖ