ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΥΧΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΚΑΡΔΕΡΟΜΠΑ ΤΟΥ

 
Το παιδί κυκλοφορεί μόνο με γυναικεία ρούχα. Από γυναικείο ντύσιμο ο πρώτος. Από θηλυκότητα και κομψότητα δεν συγκρίνεται με γυναίκα. Όποια σταθεί δίπλα του είναι χαμένη, κερδίζει αυτός, ο Έρβιν, ο 30χρονος γιος του θρύλου του μπάσκετ Μάτζικ Τζόνσον. Ο οποίος γιος μη βιαστεί κανείς να τον χαρακτηρίσει ομοφυλόφιλο. 
Το παιδί είναι κυρία. Μια lady, κανονική γυναίκα. Και από τότε που έχασε ένα κάρο κιλά, η σεξουαλικότητα του είναι υπεράνω της ασχήμιας του. Μόνο αυτό πήρε από τον 63χρονο δισεκατομμυριούχο και επιχειρηματία μπαμπά του, την ασχήμια του.
Βεβαίως πάει με άντρες, κι όχι με κορίτσια, ο γιος του Μάτζικ Τζόνσον, όμως δεν στέκεσαι στο ότι είναι gay. Στη Μύκονο άλλαζε ρούχα, γυναικεία βέβαια και σέξυ, πέντε φορές την ημέρα. Στήθος δεν έχει καθόλου, αλλά του αρέσει, τρελαίνεται να κυκλοφορεί στο δρόμο με μπικίνι, χρυσό, παρακαλώ. Και τακούνια, βέβαια. Όχι να ψαρέψει, να κάνει καμάκι. Παρεξηγήσατε! Απλά νοιώθει άνετα κι ευχάριστα με γυναικεία μοδάτα και μοντελάτα ρούχα. Αντρικά ρούχα; Δεν υπάρχουν στην γκαρδερόμπα του.
Τι να κάνουν οι γονείς του; Ο Μάτζικ Τζόνσον και η σύζυγος του, η συνομήλικη Κούκυ, συγγραφέας και σχεδιάστρια μόδας, η οποία πάσχει από aids εδώ και 25 χρόνια; Μπαμπάς και μητέρα του Έρβιν έχουν αποδεχθεί τη... διαφορετικότητα του. Μη σου τύχει. 
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΛΑΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ