ΕΛΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ...

 
Big Broblem. Τι θα κάνει ο νέος βασιλιάς Κάρολος με τα δυο παιδιά του. Τον Ουίλιαμ και τον Χάρυ. Μεγάλο πρόβλημα. Τεράστιο πρόβλημα που τα καλά μέσα στην Ελλάδα σχεδόν το έχουν μεταφέρει και σ' εμάς. Να ανησυχούμε κι εμείς για τις διαφορές που έχουν τα δυο αδέλφια. Ο πρεσβύτερος και διάδοχος του θρόνου, όταν πεθάνει ο πατέρα τους, Ουίλιαμ και ο μικρότερος, ο ''άτακτος'' Χάρυ.
Το πράμα είναι ολίγον ντροπή, τουλάχιστον. Να παίζεται πρωτοσέλιδα ένα στην πραγματικότητα αδιάφορο ζήτημα. Εντελώς ξένο. Στις κάλτσες μας και οι δυο τους. Σιγά που θα νοιαστούμε ποιος από τους δυο έχει δίκιο, και τι ρόλο πάιζουν στην αδελφική κόντρα οι γυναίκες τους.
Παλαβό. Ήταν, λέει, πονοκέφαλος για το παλάτι, και όσο ζούσε η βασίλισσα Ελισάβετ η ψυχρότητα κι όχι μόνο, ανάμεσα στα δυο αδέλφια. Που έχουν το δικό τους και για πάρτη τους τσαμπουκά. Ο ένας, ο 40χρονος Ουίλιαμ, στην κηδεία εμφανίστηκε με στρατιωτική στολή, ο άλλος, ο 38χρονος Χάρυ με κοστούμι.
Το 'χουν παρατραβήξει το έργο. Στην Αγγλία, άντε να το καταλάβω, να κάνουν σήριαλ και σώου. Με... αποκαλύψεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ, σχετικά με τη σχέση των δυο αδελφών και τι έχει στο μυαλό του ο μπαμπάς τους, ο Τσαρλς ο γάμα, για το πως θα διευθετήσει το κορυφαίο κοινωνικό και εθνικό πρόβλημα. Εμάς τι μας κόφτει;   
Διαβαστε ακομα:

Η ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ