ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΜΥΑΛΟ... ΜΠΑΜΠΑ!

 
Ο κύριος Άλεκ Μπάλντουϊν είχε παντρευτεί την γυναικάρα Κιμ Μπάσιγκερ και μαζί της έκανε μια κόρη, που να μην την έκανε. Χώρισε, βέβαια, με την σούπερ σέξυ Κιμ, η οποία είναι και πολύ καλή ηθοποιός, πρωτοκλασάτη, αλλά το σκυλομετάνοιωσε ο άνθρωπος, που απέκτησε την Άιρλαντ, αυτό είναι το όνομα της θυγατέρας του από τον πρώτο γάμο.
Για λύπηση είναι ο Αλέκος, όχι διότι ποτέ δεν κατάφερε να γίνει πρώτο όνομα στο Χόλυγουντ, αλλά για τη ξεφτύλα και την πίκρα που δέκα χρόνια τώρα πίνει από την Άϊρλαντ (φώτο). Το τι κάνει αυτό το ρεμαλάκι δεν λέγεται, και δεν γράφεται. Το παίζει μοντέλο, αλλά φρικάρει το σύμπαν και πολύ περισσότερο τον μπαμπά της. Και κάνει αυτά που κάνει, τα προκλητικά και ακραία, όχι μόνο σεξουαλικής υστερίας το κορίτσι, αλλά και τα σούρνει δημόσια σε βάρος του φάδερ.
Ο μεγάλος Μπάλντουιν, μεγάλος διότι έχει μικρότερα σε ηλικία αδέλφια, επίσης ηθοποιούς, σήμερα 64 χρονών, παντρεύτηκε μια 38άρα, που ασχολείται με την γιόγκα, και έκανε μαζί της έξι παιδιά. Άλλα έξι, στη σούμα έχει επτά, με την Άιρλαντ στο λογαριασμό. Και λες. Ο άνθρωπος γιατί το έριξε στην... παραγωγή;
Δεν ρώτησε τα πέντε παιδιά, και το έκτο που γεννήθηκε χθες, αν τους αρέσει να έχουν αδελφή την 27χρονη Άιρλαντ. Άστο αυτό. Ο ίδιος έχει βάλει στοίχημα ότι θα πιάσει το Προπό σίγουρα μ΄ ένα στις έξι πιθανότητες. Ότι, τουλάχιστον, το ένα από τα έξι παιδιά του στο δεύτερο γάμο, θα είναι παιδί- υπόδειγμα σε σύγκριση με την Άιρλαντ. Να αποδείξει έτσι ο Αλέκος ότι μετράει και σαν πατέρας.  
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ 25.000 ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ