Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ... ΠΡΟΚΑΛΩ!

 
Η κυρία είναι 64 χρονών και κυκλοφορεί με σούπερ τεντωμένο πρόσωπο (φώτο). Καμιά σχέση με την ίδια και την ηλικία της. Κι όσο μετράει η μπογιά της, όσο αντέχει να κρατάει το θρόνο της βασίλισσας της ποπ, θα έχει γκόμενο όλο πιο πιτσιρικά και θα... τεντώνεται ακόμα πιο πολύ.
 
Η Μαντόνα είναι. Τώρα θα την μάθουν; Έχει κάνει επιστήμη την τέχνη της... πρόκλησης. Στο πόντο είναι μελετημένα και προσχεδιασμένα όσα ακραία διαπράττει δημοσίως. Και άσε τους αφελείς να ψάχνουν αν είναι χριστιανή ή όχι, gay, bisexoual ή straight. Τίποτα δεν είναι. Απ' όλα είναι. Ό,τι προσφέρεται στο βωμό της πρόκλησης.
 
Είναι η πρώτη, χρόνια ολόκληρα. Θρύλος. Ε, για να συντηρηθεί επικοινωνιακά, να μη σβήσει, να μη ξεχαστεί, ένα είναι το φάρμακο. Να προκαλέσει και στη σκηνή, και στη προσωπική της ζωή, κυρίως. Σεξουαλικά! Γιατί, όχι!!! Να επιδοτεί το σύμβολο που η ίδια έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια.  
 
Τι τριάντα, τι σαράντα, τι... εβδομήντα! Είπε κάποιος οι τρεις γυναίκες της Ιστορίας, με το όνομα τους να αρχίζει από ''Μ'', που είναι οι περισσότερες σέξυ είναι η Μόνα Λίζα, η Μέρυλιν Μονρώ και η Μαντόνα.
Διαβαστε ακομα:

ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ