ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ

 
Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Ποιος το λέει αυτό; Δημοσιογράφος. Παναθηναϊκάκιας δημοσιογράφος. Να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν είναι δημοσιογράφος αυτός που θα μας πει ότι ο Ολυμπιακός έχει ψυχή, είμαι περήφανος ΑΕΚτζής, ο ΠΑΟΚ έχει αρχές, ο Άρης είναι ιδεολογία κι άλλα τέτοια χαζά. Μην τρελαθούμε. 
Ο δημοσιογράφος είναι λειτούργημα, δεν είναι σπάτουλα. Μια πραγματικότητα βουτηγμένη στη χυδαιότητα. 
Δέχομαι να είναι νεοδημοκράτης, ακόμα και να κάνει ρεπορτάζ ΝΔ ή του Σύριζα, αλλά όχι να παρουσιάζει τα πράγματα σα να είσαι το γραφείο τύπου του κόμματος. Αυτός δεν είναι δημοσιογράφος.

Άσε άλλους, κύριε δημοσιογράφε, εσύ που παριστάνεις τον δημοσιογράφο, να πουν ότι το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν συνέπεια, τιμιότητα, εθνική προσφορά, είναι με τον λαό. Δεν είναι αυτή η δουλειά σου.

Σήμερα στη δημοσιογραφία, πολιτική, ποδοσφαιρική, είναι το απόλυτο τέλμα. Δεν υπάρχει πληροφορία. Απαγορεύεται να δοθεί, αν ενοχλεί το κόμμα, τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Δεν υπάρχει κριτική. Μόνο γλύψιμο. Τον δημοσιογράφο έτσι τον θέλει το σύστημα. Και, για να τα λέμε όλα, και η βούληση της πλειοψηφίας του κόσμου.
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ... ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ