ΓΙΑ ΣΤΑΡ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ

 
Γυμνή είχε εμφανιστεί η Σκάρλετ Γιόχανσον στη ταινία “Κάτω από το δέρμα”. Δεν μου είπαν τίποτα, και η κυρία και το γυμνό της δέρμα, ακόμα και στα απόκρυφα σημεία - αναφέρομαι στις σχετικές φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί.
Αν μιλάμε για το γυναικείο κορμί, ευθύς εξομολογούμαι ότι δεν είμαι... γυμνιστής. Ασφαλώς και είμαι υπέρ του γυμνού, αλλά δεν θέλω να το βλέπω όλο χύμα μπροστά μου. Όχι, κύριε. Είπαμε. Δεν είμαι γυμνιστής, δηλαδή εκείνος που έχει πάθει “ανοσία”, και με το δικό του και με το ξένο σώμα. Το βλέπει και δεν ερεθίζεται. Ούτε το αποστρέφεται, ούτε το φαντασιώνεται ένα άλλο ξένο κορμί. Γιατί; Επειδή είναι γυμνιστής.

 

Εγώ δοξάζω το σώμα που, όπως έλεγε ο Νίτσε, είναι πιο έξυπνο από το πνεύμα. Οι χριστιανοβαρεμένοι λένε ότι το πνεύμα μετράει, όχι το σώμα. Άλλη κουβέντα αυτή, την αφήνουμε διότι εύκολα θα μας στείλει στο λαβύρινθο, να πιάσουμε τον ταύρο από τα κέρατα. Κομμένη, λοιπόν.

 

Η κυρία Scarlett Johansson, που από μωρό δεν έχει σταματήσει να γυρίζει ταινίες, ποτέ τόσες πολλές κάποια άλλη στην ηλικία της, είπε ανοησίες περισσότερο ίσως για να προμοτάρει την ταινία, παρά να εκφράσει τις δήθεν προσωπικές της αγωνίες. Ότι ήταν τρακαρισμένη που υποχρεώθηκε να παρουσιαστεί ολοτσίτσιδη στις κάμερες και το κινηματογραφικό συνεργείο.
Σέξυ σταρ η εβραιοπούλα Σκάρλετ Γιόχανσον γεννήθηκε σα σήμερα 22 Νοεμβρίου, το 1984, και πρόλαβε να κάνει τρεις γάμους ανάμεσα στις πολλές ταινίες, εμπορικές και ποιοτικές που γύρισε. Γιατί πέτυχε; Γιατί προτιμούσαν αυτήν κι όχι μια άλλη από τις χιλιάδες που είναι στο περίμενε στο Χόλυγουντ; Η κυρία έχει όλο το πακέτο, σύμφωνα με τις σκληρές και αυστηρές απαιτήσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Κι είναι άξια να τα βγάλει πέρα σε κάθε ρόλο - αδιάφορο ότι είναι κοντή.
Διαβαστε ακομα: