ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΜΑΙΚΛ

 
Τζωρτζ Μάικλ, ένας ακόμα ένας μεγάλος σταρ έφυγε πρόωρα, το 2016, αφήνοντας πίσω του αύρα και μερικές επιτυχίες. Καταξιωμένος από τότε που ήταν έφηβος και τα κοριτσάκια τον λάτρεψαν ως leading singer στο γκρούπ Wham. Πολύ αργότερα γνωστοποίησε πως είναι gay, όταν ήδη η σόλο καριέρα του έδειξε πως είχε πολλά να δώσει στη μουσική σκηνή. Προβλήματα με αλκοόλ και ναρκωτικά στο πρόγραμμα. Περισσότερο μαστουρωμένος και λιγότερο νηφάλιος ήταν, ενώ είχε κάμποσα ντράβαλα με το νόμο.
Έφτασε στην κορυφή και η θέα από εκεί του φαινόταν τρομερά βαρετή. Τι κάνουν οι περισσότεροι όταν βρεθούν ψηλά; Δοκιμάζουν τα όριά τους. Ξεκινούν τις ελεύθερες πτώσεις. Κάποια από αυτές μπορεί να αποβεί μοιραία.

Ο Γιώργης με πατέρα από την Κύπρο, αποχαιρέτησε στα 53. Από καρδιακή προσβολή, είπανε. Ποιος ξέρει; Δεν έχει σημασία, άλλωστε. Την κοπάνησε χριστουγεννιάτικα, με αυτό το νεανικό αμάρτημα του, το χαζοτράγουδο «last Christmas» να παίζεται εκνευριστικά σε επανάληψη από όλα τα ραδιόφωνα. Αυτό ήταν πάντα το πιο εμπορικό του κι ας είχε βγάλει ή ερμηνεύσει μερικά διαμάντια στην πολυτάραχη πορεία του.

Ο Τζώρτζ Μάικλ είχε 500 εραστές τα τελευταία επτά χρόνια. Αυτό είπε ένας φίλος του, άτομο σοβαρό, άνθρωπος επώνυμος. Πρόκειται για τον σταρ της βρετανικής τηλεόρασης Πηρς Μόργκαν.  Στον αριθμό 500 δεν κολλάει αυτό που λέγεται «εραστής». Ερωτικός σύντροφος. Γκόμενος. Κάπως αλλοιώς χαρακτηρίζονται οι πεντακόσιοι. Περιστασιακοί, ευκαιριακοί, της μιας φοράς. Ο λογαριασμός δεν αφορά 500 φορές, αλλά 500 διαφορετικούς άνδρες. Σε επτά χρόνια, είπε ο κολλητός του Γιώργου. 
 
Πεντακόσιους σε 7 χρόνια, άρα 70 το χρόνο. Και έξι κατά μήνα. Πήγαινε, δηλαδή, ο σίγκερ με ενάμισυ διαφορετικό κάθε εβδομάδα, άσε το πόσες φορές. Ο Τζωρτζ Μάικλ, δηλαδή δεν έκανε τίποτα άλλο στην ζωή του εκτός από το να πίνει ναρκωτικά και να ξοδεύεται σεξουαλικά;
Δεν είναι σωστό να χαρακτηριστεί υπερσεξουαλικός ο μακαρίτης. Ούτε, βέβαια, τον λες  ανώμαλο. Αν πράγματι ισχύει αυτό που ο φίλος του ισχυρίστηκε, μάλιστα το έγραψε σε άρθρο του στην Daily Mail, ότι ο Τζώρτζ Μάικλ πήγε με 500 τα τελευταία 7 χρόνια, τότε ο καλλιτέχνης ήταν ασθενής. Σεξουαλικά ασθενής. Όχι ακριβώς. Έβγαζε την αρρώστια του στο σεξ, άσχετα αν ήταν ομοφυλόφιλος. Πολεμούσε την αρρώστια του με το σεξ. 
Δεν ντρέπονται να τα γράφουν;. Όχι, δεν ντρέπονται, ποιόν να ντραπούνε. Όταν πεθαίνει κάποιος πασίγνωστος επόμενο να λέγονται και να γράφονται διάφορα. Περίεργα, απίθανα, τρελά, φανταστικά και πραγματικά.
 
«Το μεγάλο όνειρο του Τζωρτζ ήταν να γίνει πατέρας!» είπε ο αραβικής καταγωγής τελευταίος εραστής του μακαρίτη τραγουδιστή. «Ήθελε την δική του οικογένεια, όπως ο φίλος του Έλντον Τζων, που με τον σύντροφό του απέκτησαν παιδιά με παρένθετες μητέρες». Μα, είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα, και πως να τα χαρακτηρίσεις; Ο ερωτικός σύντροφος θαρρεί πως δίνοντας στη δημοσιότητα τέτοιες δηλώσεις, τιμάει τη μνήμη του αγαπημένου του
Πέθανε ο Τζωρτζ Μάικλ. Δεν σηκώνει να πεις τίποτα σε βάρος ενός ανθρώπου που πλέον δεν υπάρχει στη ζωή. Πολύ περισσότερο όταν ο πεθαμένος δεν σ’ έχει βλάψει προσωπικά. Ό,τι έκανε στη ζωή του είχε ως αποτέλεσμα, θετικό και αρνητικό, τη δική του ζωή, όχι τη δική σου.

Ποιος θα ήθελε μπαμπά έναν gay; Αυτό είναι το λιγότερο. Ποιος θα ήθελε να έχει πατέρα μια διασημότητα που η καθημερινότητά του για χρόνια ολόκληρα, για δεκαετίες ήταν πνιγμένη στα ναρκωτικά. Σύμφωνα με τις στατιστικές ένα παιδί γλυτώνει μόλις στο 17%, αν έχει γονέα ή κηδεμόνα Νο 1 καλλιτέχνη, Νο 2 φιρμάτο, Νο 3 ναρκομανή. Το παιδί έχει πιθανότητες κατά 83% να μην αποκτήσει ποτέ νορμάλ προσωπική ζωή.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ