Η ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 
Ο αποδυτηριάκιας δεν είναι παπαγαλάκιας. Να πουλάει πράμα από καρμπόν,  Ίδιο πράμα, μάλιστα με τον ίδιο τίτλο, με το ίδιο κείμενο, ίδιες αράδες. Να με διαβάζεις και είναι σα να διαβάζεις άλλους. Έτσι τα πλασάρουν άλλοι οι οποίοι τα ξεσήκωσαν απ' άλλους,

Φοβερά πράγματα. Ποια παγκοσμιοποίηση; Εδώ μιλάμε για την ολοκληρωτική ισοπέδωση. Τσιμεντοποίηση. Μπουλντοζοποίηση. Λες και διαβάζεις ίδιο πράμα, όποιο site να επισκεφτείς. Το ίδια και με τα δελτία ειδήσεων των καναλιών, Άλλη πατέντα αυτή. Παρουσιάζουν με την ίδια σειρά τα γεγονότα. Είτε τα βλέπεις σ' αυτό, είτε σ' άλλο κανάλι είναι το αυτό. Δεν... χάνεις τίποτα. Την ίδια στιγμή παίζουν το ίδιο θέμα. Και το διάλειμμα για τις διαφημίσεις θα πέσει την ίδια στιγμή.

Και τι να σου πούνε, στο φινάλε. Τι λέει ο Τσίπρας και οι της πλάκας τσιπραίοι πρώην υπουργοί σε βάρος του Μητσοτάκη. Τι καταγγέλλει ο Μητσοτάκης και οι άλλοι αστείοι της ΝΔ ενάντια στην αντιπολίτευση. 
Για σιγά, ρε. Το τι λέει το κόμμα, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, δεν είναι είδηση. Μια μπαρούφα είναι. Το σοβαρό, το αξιόπιστο και αξιοπρεπές ΜΜΕ δεν αντιμετωπίζει ως... υποχρέωση τη μπαρούφα. Πολύ περισσότερο την εκτιμάει ως μπαρούφα, δεν την αναδεικνύει. Δεν της δίνει βάρος που δεν έχει.
Διαβαστε ακομα: