ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΓΙΝΕ!!!

 
Δεν ξανάγινε. Η κυρία Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο ένα παιδί. Λένε ότι γέννησε, κι αυτό είναι λάθος. Γυναίκα είναι, όχι άνδρας. Δεν γεννάνε οι γυναίκες, οι άνδρες το κάνουν αυτό. Οι γυναίκες τίκτουν. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Πάμε στα πιο σοβαρά. Τέτοια δημοσιότητα για την εγκυμοσύνη και την έλευση του μωρού της κυρίας Τούνη δεν θυμάμαι να έχω βιώσει στο παρελθόν. Δικαιολογημένα. βέβαια. Επειδή αυτό που κατάφερε η νεόκοπη μαμά δεν είναι από τα συνηθισμένα. Μιλάμε για έπος. Για εποποιία. Για μέγα κατόρθωμα. 
Δεν υπάρχουν σήμερα γυναίκες που κάνουν αυτό που κατόρθωσε η κυρία Τούνη. Το απίστευτο. Το φανταστικό. Το εντελώς ασύνηθες! Να, γιατί τα καλά και τα κακά μμε, τα αξιόπιστα και τα ξεφτυλέ ολέ με ενθουσιασμό φιλοξένησαν τα σχετικά ρεπορτάζ. Λες και είναι εθνικό γεγονός!
Καμιά σημασία αν η κυρία Τούνη δεν είναι κορυφαία ποιήτρια, η πιο σπουδαία ηθοποιός στον τόπο μας, η αυριανή πρωθυπουργός, η επιστήμων ερευνήτρια που η γη όλη περιμένει ένα θρίαμβο της. Σημασία για τα μμε, και βέβαια για τους καταναλωτές της ενημέρωσης, έχει η μοναδικότητα του πράγματος. Το ότι η κυρία Ιωάννα Τούνη πέτυχε αυτό που δεν μπορεί καμιά άλλη γυναίκα. Γι' αυτό τον άθλο συγχαρητήρια και από μένα 
Διαβαστε ακομα:

ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΤΟ 'ΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ