ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ... ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

 
Άλλο πάλι κι αυτό. Έσκασε κουβέντα για το... τουνελ, λέει, μια υπόγεια διαδρομή από τα παλαιά ανάκτορα, σημερινή κατοικία του εκάστοτε προέδρου της Δημοκρατίας, που χρησιμοποιούσε ο διάδοχος Κωνσταντίνος για να συναντιέται... κρυφά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αστεία πράγματα.
Για να πάει ο Κωνσταντίνος  κατ' ευθείαν στο σπίτι της νιάου νιάου βρε γατούλα, επί της Στησιχόρου, έμπαινε στο βασιλική σήραγγα. Ανέκδοτο. Πολύ σωστά ο μακαρίτης είπε ότι αυτή η ιστορία είναι ανύπαρκτη. Δηλαδή, αν άλλαζε σπίτι η Βουγιουκλάκη εγώ, ο εραστής από τα ανάκτορα σαν τυφλοπόντικας θα πήγαινα στο ραντεβού από άλλο τούνελ;
Κι όμως τούνελ από τα Παλαιά Ανάκτορα υπάρχει (!) και το αποκάλυψε πριν χρόνια. με φωτογραφίες παρακαλώ, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κανιμάς. Μιλάμε για τούνελ που έβγαζε στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Κι είχε σκοπό να γίνει χρήση από την βασιλική οικογένεια σε περίπτωση λαϊκής οργής. 
Δεν μιλάμε για καταφύγιο, όπου προβλέπεται να πάει ο κοσμάκης όταν η πόλη βομβαρδίζεται από τον εχθρό. Άλλο αυτό. Όλες οι πρωτεύουσες στην Ευρώπη είναι σκαμμένες. Έχουν χώρους παραμονής για κάποιο άλφα διάστημα. Το τούνελ από τα Παλαιά Ανάκτορα έχει απομονωθεί σήμερα με μια σιδερένια πόρτα.
Διαβαστε ακομα:

ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΤΑΝ, ΔΥΣΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΗΤΑΝ...