ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ... ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΣΣΑ

 

Η κυρία δεν παίζεται. Ο Μπαράκ Ομπάμα. ο σύζυγος, ξεχασμένος κιόλας, η Μισέλ είναι παρούσα, σχεδόν καθημερινά. Τελικά, μήπως το αστέρι του Λευκού Οίκου ήταν η γνήσια αραπίνα σύζυγος, όχι ο ψευτομαυρούκος πρώην πρόεδρος επί οκταετία. 

 
Δηλώνω θαυμαστής της λαμπερής Μισέλ. Και με τίποτα δεν την συγκρίνω, όπως κάνουν κάποιοι, με την μακαρίτισσα Ζακλίν Κένεντυ, ότι εκείνη ήταν περισσότερο γοητευτική και πιασιάρικη. Σύμφωνοι, η γυναίκα του δολοφονηθέντος προέδρου Τζων Κένεντυ και μετέπειτα σύζυγος του πουτανιάρη Αριστοτέλη Ωνάση, είχε ένα γκελ, κάποιον μαγνητισμό, αλλά μπροστά στην Μισέλ είναι αρκετά πίσω η περιλάλητη Τζάκυ, η χλεμπονιάρα, η αντισεξουαλική, η ψηλομύτα.

Η Μισέλ Ομπάμα και 60άρα πια λάμπει! Το ’χει το κορίτσι. Εκτυφλωτική. Δεν είναι σνομπ, όπως η μακαρίτισσα Τζάκυ και η άλλη του Τραμπ, η Μελάνια. Θέατρο παίζει η Μισέλ, βέβαια, μπράβο της και γι' αυτό. Η εγκαρδιότητα της ξεκινάει από τα μάτια της, τα ζεστά, τα χαμογελαστά, και τα αστραφτερά, πάνλευκα δόντια της. 
 
Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άλλη σαν κι αυτή ως πρώτη κυρία της Αμερικής, ως πλανητάρχισσα. Η σημερινή, η κυρά του Μπάιντεν, είναι φυτό, όπως ο άντρας της. Η Μισέλ άνοιξε δρόμο με τις δυο θητείες του συζύγου της, και δεν αποκλείεται να κατεβεί υποψήφια προεδρίνα. Στη φώτο, σε μια τελετή απονομής των βραβείων Grammy Η αλήτισσα δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.
Αυτά που έκανε η Μισέλ (φώτο, δεξιά) όταν ο άντρας της ήταν πρόεδρος δεν έχουν ξαναγίνει. Έφτιαξε λαχανόκηπο στο Λευκό Οίκο και τον σκαλίζει η ίδια. Πήγε στην εκπομπή της Έλεν Ντι Τζένερις, αυτής της δηλωμένης λεσβίας, και διαγωνίστηκε σε push ups. Πρώτη κυρία των ΗΠΑ, της αυτοκρατορίας του κόσμου και μπροστά στις κάμερες έδειχνε πόσο γυμνασμένη είναι. Όταν είχε επισκεφθεί την μακαρίτισσα βασίλισσα της Αγγλίας είχε αγκαλιάσει την εμβρόντητη Ελισάβετ, ένα ερείπιο σκέτο, με τρόπο όπως ποτέ δεν είχε τολμήσει άλλος εδώ και 1.000 χρόνια στην εστεμμένη της πάλαι ποτέ αυτοκρατορίας που κυριαρχούσε όπου έδυε ο ήλιος. Μπροστά στο επικοινωνιακό παιχνίδι η γεννημένη το 1964, σα σήμερα 17 Ιανουαρίου, Μισέλ Ομπάμα γράφει στο γυαλιστερό αιδοίο της το πρωτόκολλο 

Διαβαστε ακομα:

ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ