ΜΙΑ ''17 ΝΟΕΜΒΡΗ'' ΞΕΣΚΕΠΑΖΕ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ GAY

 

Σήμερα στις Βουλγαρίες και τις Ρουμανίες, Ουγγαρίες και Πολωνίες έχει πέσει μια απίστευτη προπαγάνδα ενάντια της σεξουαλικής βίας, υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, ότι πρέπει να σεβόμαστε τις όποιες προτιμήσεις, ιδιαιτερότητες κ.λ.π. κ.λ.π. του καθενός Πράγματα, δηλαδή, εντελώς άγνωστα, καθόλου απαραίτητα πριν απόπ 20 χρόνια. Πολύ περισσότερο μέχρι το 1990, που το κουμάντο στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης είχαν τα δήθεν και αυτοαποκαλούμενα κομουνιστικά κόμματα.

Ο απλός κόσμος στις Σερβίες και Σλοβενίες, Κροατίες και Σλοβακίες απορεί για την ένταση αυτής της, με τις ευλογίες των κυβερνήσεων, προπαγάνδας που φτάνει μέχρι τις παιδικές ηλικίες. Τι κόλπο είναι αυτό και γιατί να έχει πάρει έκταση στα σχολεία. Εντάξει, για... καλό είναι, δεν ξεκίνησε σταυροφορία να μην παντρεύονται οι gay, τα παιδιά να αποδέχονται τη σεξουαλική ενόχληση από τον μπαμπά, τον παππού κ.λ.π. κ.λ.π. Κάπου, όμως, βρωμάει η δουλειά.

Στην Αμερική ξεσηκώθηκε το σύμπαν γιατί ο Νο 1 παραγωγός ταινιών στο Χόλυγουντ νταηλίκι ζητούσε και από διάσημες ηθοποιούς να ξαπλώσουν μαζί του, διαφορετικά θα χάνανε το ρόλο (φώτο, ο ένοχος Χάρβευ Ουαϊνστάιν με την Νικόλ Κίντμαν, αυτή δεν τον κατήγγειλε).Το ζήτημα μόνο κοινωνικού χαρακτήρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Έχεις να κάνεις με ακριβοπληρωμένες σταρ, όχι κορίτσια εργαζόμενες σε σουπερμάρκετ, σε εργοστάσια, σε γραφεία εταιρειών.

Παλιομοδίτικη θα μοιάζει σήμερα η περίεργη μυστική οργάνωση που είχε εμφανίστηκε στις ΗΠΑ πριν από 45 χρόνια και ποτέ δεν έγιναν γνωστοί οι δράστες. Η εν λόγω οργάνωση «κάρφωνε» δημόσια τους ηθοποιούς, άνδρες και γυναίκες, που ήταν gay. Και το έκανε με στοιχεία! Ονομαστικά. «Αυτή είναι λεσβία». «Εκείνος, παρ’ ό, τι παντρεμένος, έχει εραστή». Τέτοια πράγματα. Με λεπτομέρειες. Κι όλα αυτά με αφίσες στους δρόμους. Οργανωμένη δουλειά.

Σίγουρα, κάποιος, δηλαδή ένας, πρέπει να ήταν ο ιθύνων νους. Ποιος να ξέρει με ποια κίνητρα, και τέλος πάντων για ποιο λόγο έστησε τέτοιο κόλπο. Αξίζει να σημειώσει κανείς ότι το εν λόγω τρομοκρατικό φαινόμενο δεν είχε προκαλέσει ποτέ την αντίδραση των θιγομένων. Κανένας δεν είχε αντιδράσει απ' όσους είχαν ''ξεφωνηθεί''. Εποχή που ακόμα δεν είχε φουντώσει το gay κίνημα, και στις ημέρες όλο και περισσότερο κατακτά ''δικαιώματα'' εντελώς απρόβλεπτα μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Διαβαστε ακομα:

ΛΕΣΒΙΑ ''ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ''. ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ... ΑΝΔΡΑ