''ΣΚΑΣΕ ΚΑ ΚΟΛΥΜΠΑ'' ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ

 
Μέχρι που τους λυπάται κανείς τους ''ρεπόρτερ'' με το μαρκούτσι στο χέρι, το εργαλείο τους, όταν προσπαθούν να πάρουν... συγκλονιστικές δηλώσεις, να αρπάξουν βαρβάτες αποκλειστικότητες.
Παρακολουθείς ξένα κανάλια και ζηλεύεις. Νοιώθεις κομπλεξικός σαν ελληνόπουλο. Επαγγελματίες είναι οι ξένοι και δίνουν την είδηση με σοβαρότητα, με λιτότητα, με το κατάλληλο ύφος, Έτσι γίνεται έξω. Δεν αμολάνε μαλακίες. Κουβέντες άδειες. Προτάσεις που δεν αποτελούν απώλεια αν δεν ακουστούν. Όχι πως δεν υπάρχουν μαλάκες τηλεθεατές στο εξωτερικό. Δεν απευθύνονται στον μαλάκα, όμως. 
Ποιο είναι το πιο λυπηρό. Αφήνουμε στην άκρη τη σύγκριση με Αγγλίες και Ολλανδίες. Το μελαγχολικό είναι πως ακόμα και οι Βουλγαρίες και Αλβανίες τηλεοπτικά είναι καλύτερες από την Ελλάδα. Η περιγραφή αγώνα ευρωπαϊκού είναι ευχάριστη, ολότελα ποδοσφαιρική. Καμία σχέση με τη μονότονη, την αντιπαθητική και τη χωρίς ρυθμό μετάδοση που τρώμε στη μάπα από τα ελληνικά κανάλια, ιδιωτικά και κρατικά
Αυτό είναι, σου λένε, όσο μεταδίδεται το παιχνίδι από την τηλεόραση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, αν προκύψει θα επανέλθουμε. Στην Ελλάδα επειδή ο σπήκερ δεν έχει κάτι να πει, επειδή τελείωσαν τα ''χαρτάκια'' με τα δήθεν στατιστικά, ζητάει,,, βοήθεια από τον ''ρεπόρτερ''. Έφαγε το γκολ η ομάδα, και τσουπ καλείται ο συνάδελφος να μας ενημερώσει πως αντέδρασε ο προπονητής. Η αποκάλυψη!!!  Ο προπονητής δεν... χάρηκε. Ούτε... πανηγύρισε το γκολ των αντιπάλων. Η έγκυρη πληροφόρηση με το ζωντανό, επιτόπιο ρεπορτάζ μας πληροφορεί ότι ο προπονητής... στεναχωρήθηκε. Ευτυχώς το μάθαμε αυτό το...απρόσμενο. Και το άλλο το απίστευτο. Ο προπονητής της ομάδας που σκόραρε, μας πληροφορεί ο δαιμόνιος ρεπόρτερ, ότι είναι... ικανοποιημένος. 
Μετάδοση ευρωπαϊκού αγώνα στην Ελλάδα σημαίνει γελοιοποίηση του γεγονότος. Καραγκιοζιλήκι, Να μην έχουν να πουν τίποτα, γιατί δεν βλέπουν τίποτα πέρα απ' όσα μπανίζουν οι τηλεθεατές, και να σαλιαρίζουν περιττά πράγματα. Λυπάμαι τον καλωδιωμένο ''ρεπόρτερ''. Τον καλεί ο σπήκερ στη διάρκεια του παιχνιδιού να πει για ανύπαρκτο θέμα και είναι σα να του λέει «Σκάσε και κολύμπα...». Λέγε! Μη σταματάς να λες, ας μην έχεις κάτι να πεις. Λέγε! Ξανάλεγε τα ίδια και τα ίδια. Λέγε!
Διαβαστε ακομα:

ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ