Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΟΡΜΗΣΕ ΣΑΝ ΑΓΡΙΜΙ...

 
Ανεβαίνει στην πίστα ο άνδρας, ο 45χρονος ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, κακοντυμένος και με τα αγύμναστο κορμί του, και παίρνει στην αγκαλιά του την 53χρονη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και την φιλάει ερωτικά στο στόμα. Δημοσίως το σκηνικό. Το θέμα! Για αρκετούς που έχουν εκπομπή σε ραδιόφωνα και κανάλια. Το θέμα!
Ποιο είναι το θέμα; Κι αρχίζει ο ένας και ο άλλος το μακρύ και το κοντό του. Από κοντά και όσοι δεν έχουν εκπομπή, αλλά έχουν τη δική τους φωνή, τη δική τους άποψη. Όπως η 68χρονη κυρία Έλενα Βιτάλη, τραγουδίστρια (φώτο), που δεν δίστασε να εκφράσει με τον τρόπο της την ενόχληση της γράφοντας ''... Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!".
Άλλοι κοινωνικοί αναλυτές, σχολιογράφοι και παπαρατσολόγοι συμφώνησαν, διαφώνησαν, δήλωσαν την αδιαφορία τους. Γενικώς πήραν θέση διότι έχουν εκπομπή και δεν αφήνουν τέτοια αβανταδόρικα να πέσουν κάτω. 
Έχουν παιδιά, δεν επιτρέπεται να δείχνουν δημόσια τον έρωτα τους, δεν φταίει η Βανδή, ο ένοχος είναι ο Μπισμπίκης, αυτός ανέβηκε εκεί που τραγουδούσε η ερωμένη του, να είναι προσεκτικοί, αυτά είναι απολύτως ιδιωτικά, δεν τα κάνουν μπροστά στον κόσμο. Τέτοια και παρόμοια τα σχόλια περί του ''θέματος''.
Απορώ που κάποιο μέσο δεν έκανε γκάλοπ. Να ζητήσει τη γνώμη του κοινού. Να μην ακούγεται μόνο η κριτική των επαγγελματιών, παρουσιαστών, εκπομπαρχών, αλλά και του υπέρτατου κριτή, του κόσμου.
Διαβαστε ακομα:

ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ