ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ...

 
«Θέλω να ζήσω ακόμα δύο χρόνια...». Το είχε πει το 2017 σίγουρος πια πως ο θάνατος είναι έξω από την πόρτα του. Τρυφερότητα νοιώθει κανείς για όποιον ζει μ' αυτή τη σκέψη. Όταν τέτοια κουβέντα  από το στόμα του. Από τη ψυχούλα του. Τον βρήκε ο καρκίνος στα 83 του και ο Μάικλ Καίην έχει συμβιβαστεί με το θάνατο.

«Το γνωρίζω ότι είναι μετρημένες οι μέρες της ζωής μου...».

Δεν λες τίποτα. Αρκετή η σιωπή, αυτή δίνει το καλύτερο. Ό,τι γεννάει το πνεύμα σου, η σκέψη σου. Η σιωπή. Η δύναμη της γεννήτρας σκέψης σου.

Τον γουστάρω τον Michael Caine. Αυτόν τον very british ηθοποιό, από την πρώτη φορά που τον είδα σε ταινία. Αγαπημένος μου. Από μάνα καθαρίστρια και πατέρα αχθοφόρο στη ψαραγορά. Έγινε ηθοποιός. Παγκόσμιος. Και με τον τίτλο του σέρ.

«Θα είχα πεθάνει αν δεν είχα δίπλα μου την Σακίρα...» λέει ο Μάικλ Καίην. Την δεύτερη σύζυγο του, εδώ και μισό αιώνα. Πρώην μοντέλο και ηθοποιός η 76χρονη σήμερα Lady Cain, από την πρώην ολλανδική και μετέπειτα βρετανική αποικία Ουϊάνα, σήμερα ανεξάρτητο κράτος, κάπου στη Νότια Αμερική. Με την Σακίρα ο μέγας κινηματογραφικός ηθοποιός Μάικλ Κάιην παντρεύτηκε το 1973. Ηθοποιός ήταν και η πρώτη του γυναίκα

Γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1933, σα σήμερα 14 Μαρτίου. Τα  χρόνια που ο καρκίνος του επιτρέπει να ζει ακόμα, ο Μάικλ Καίην, τα περνάει με τα τρία εγγόνια του.

Διαβαστε ακομα:

THE MAGIC OSCAR' S NIGHT