ΕΜΕΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...

 
Διαβάζω σε τίτλο τι λέει η κυρία Σοφία Μουτίδου, ένα δικό της σχόλιο για την απόφαση της να δημοσιεύσει φωτογραφία δική της με μαγιώ. Ολόσωμο, ευτυχώς όχι με μπικίνι!!! Ομολογώ πως δεν θα το άντεχα, πήγαινε πολύ, πάρα πολύ... 
''Θεμέλιο ψυχικού πόνου είναι η ντροπή για το σώμα... ''. Αυτή την δίχως προηγούμενο ανοησία υπογράφει η 50 πλας ηθοποιός. Ζούμε και οφείλουμε να ανεχόμαστε την απόλυτη ελευθερία, γιατί όχι και στα όρια της ασυδοσίας, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Στο διάολο το μέτρο, η αισθητική και ό,τι ποιοτικό και αληθινά ωραίο. Πάνω απ' όλα και υπεράνω όλων η καταραμένη αλήθεια και ελευθερία... Και δείξτε τα οπίσθια σας στον φιλόσοφο που υποστηρίζει ότι είναι σκλαβιά η αναζήτηση της απόλυτης ελευθερίας.
Σοφία Μουτίδου και τα μυαλά στο μίξερ. 
Διαφωνώ! Δεν συμφωνώ με την κυρία Μουτίδου. Αν τολμήσω να δω τη φώτο που σήκωσε, τότε παθαίνω. Με πιάνει ένα... θεμέλιο πόνου στα μάτια και προχωράει μέσα μου, θεμελιώνεται μια αποστροφή στο γυναικείο σώμα... Αναφέρομαι στο σώμα της κυρίας, δεν φθάνω μέχρι το πρόσωπο της δυστυχισμένης. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ