Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ

 
Έχει καταντήσει σκέτη αηδία η ιστορία με τους πιτσιρικάδες εραστές της Μαντόνα. Κι αν μιλάμε σοβαρά η μόνη που δεν φταίει είναι η ίδια η βασίλισσα. Έτσι την αποκαλούν, ότι είναι η βασίλισσα της ποπ. Υπηκόους δεν έχει, όμως έχει θαυμαστές. Τοι ίδιο είναι.
Η κόρη της βασίλισσας, η Λούρδη, δεν είναι πριγκίπισσα, μην κολλήσουμε σ' αυτό, πάει στα 27 χρόνια;, μεγάλωσε η περδικούλα, και η μάνα, η Μαντόνα αλλάζει τους εραστές της κάθε εβδομάδα. Γκόμενοι μικρότεροι των 27 χρονών. Ένα παλιόπαιδο της είπε ψέματα, ότι είναι 23 χρονών, ενώ ήταν 29 και η βασίλισσα του έδωσε αμέσως απολυτήριο.
Όχι και να κατηγορηθεί για τεκνατζού κοτζάμ βασίλισσα. Πηγαίνει με αγόρια μόνο της ηλικίας της. Πόσο είναι η Μαντόνα; Σε τρισήμισυ μήνες συμπληρώνει τα 65, αλλά η αληθινή ηλικία της δεν πιάνεται. Σημασία έχει πόσο φαίνεται και κυρίως πόσο αισθάνεται. Μπάνισε τη φωτογραφία! Κάτι μεταξύ 17 και 21 χρονών. Και κοτσιδάκια μαθήτριας του γυμνασίου. Γι' αυτό σου λέω ότι πάει με τεκνά της ηλικίας της, 23, 24, το πολύ 25 χρονών.
Αυτοί που θέλουν κράξιμο είναι οι παπαρατσι. Οι δημοσιογράφοι που γράφουν ότι η βασίλισσα είναι πάλι... ερωτευμένη. Πάλι!  Έρωτας με τον 24χρονο, μετά από μια εβδομάδα έρωτας και με τον 23χρονο και με τον 27χρονο. Η μπεμπέκα. Με τα κοτσιδάκια. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΟΥΛΕΙΜΑΝ