ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ...

 
΄΄Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανένα... ''.Έτσι ξηγήθηκε η κυρία, συμφωνεί ή όχι κανείς μαζί της. Κι αν διαφωνεί κάποιος τι σημασία έχει. Η κυρία βρήκε τον τρόπο να τα χοντροκονομάει και έχει την ηθική και όποια άλλη στήριξη από τον σύζυγο. Καλός μπάμιας κι αυτός θα πει κανείς, κι αν τον ακούσει ο σύζυγος θα τα ξύσει, ίσως και με τα δύο- μιλάμε για χέρια, όχι τίποτα δακτυλάκια.
Έχει κάνει ένα ονοματάκι στο σινεμά η κυρία Ντενίζ Ρίτσαρντς, και στα 52 της κρατιέται πολύ καλά. Ανακάλυψε την πατέντα να γδύνεται, να παρουσιάζεται στο κοινό με την εφαρμογή OnlyFans και για πλάκα καθαρίζει ένα δίφραγκο εκατομμύρια το μήνα. Ε, δεν είναι και λίγα! 
Τι γουστάρει ο πελάτης; Από την... καλλιτέχνιδα να ακουμπήσει το αιδοίιο της, να φιλήσει τα δάκτυλα της, ό,τι άλλο. Και ο σύζυγος, επειδή είναι άνδρας και ξέρει τι αρέσουν στους άνδρες, συμβουλεύει την σύζυγο πως να δείξει την κλάση της. 
Εκεί είμαστε, αν δεν το έχουν ψυλλιαστεί μερικοί μερικοί. Ο καθείς στήνει ένα Ι.Χ μαγαζί και βιοπορίζεται. Σε άλλους καιρούς ανήκουν τα ξεπερασμένα. Ο... ταλαντούχος να περιμένει να τον επιλέξει ο σκηνοθέτης ή ο επιχειρηματίας, στο φινάλε να κάνει τη δική του δουλειά, όχι του καλλιτέχνη. 
Διαβαστε ακομα: