ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

 
Το κάθε ρεπορτάζ ο απαιτητικός αναγνώστης θέλει και να το ευχαριστηθεί. Δεν φτάνει μόνο να ενημερωθεί για τούτο και το άλλο. Όχι, κύριε. Θέλω και να νοιώσω ευχάριστα. Να με κερδίσει ο γραφιάς με το ρεπορτάζ, γι' αυτό οι αράδες του να είναι γλυκές, συναρπαστικές, συγκινητικές.
Τι συμβαίνει με το διαδίκτυο; Άρτσι μπούρτσι και λουλάς. Καμιά ιεράρχηση, όλα στο χύμα. Καλό φαγητό, σκουπίδια, το ίδιο είναι στο πιάτο σου. Μα, εγώ θέλω νοστιμιά, και από την άλλη μη μου μπερδεύουν τα άχρηστα με τα χρήσιμα. Τα πιπεράτα με όσα είναι για φτύσιμο. Να, όμως που στα site φτυαρίζουν τα γλυκίσματα με τις σκαρταδούρες μαζί.
Αυτό που έγινε στην Αγγλία ήταν ασύλληπτο, κι όμως στην Ελλάδα το πέρασαν ντούκου ή το σέρβιραν πρόχειρα. Ένα γεγονός ικανό να διασκεδάσει όποιον το διαβάσει. Ένα ρεπορτάζ λαχείο. Διαμάντι σκέτο, δεν το βρίσκεις κάθε μέρα. Η τηλεόραση αδυνατεί να εκμεταλλευτεί αυτό το σπέσιαλ δώρο, αυτό το λουκούμι, να το διαβάζεις και να γλύφεις τα δάκτυλα.
Ποδοσφαιριστής παράτησε το γάμο, δηλαδή το ματς της ομάδας του, και πήγε για... σεξ. Όσο και να τον δεις με συμπάθιο τον γαμίκο, θα πεις ότι το παλληκάρι ξεπέρασε τα όρια. Ο λεβέντης- σκέπτεσαι-  δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία, το κορίτσι ήταν ξανθό, ήταν και άγνωστη και η δουλειά έκλεισε επιτόπου, όσο αυτός ήταν στο χορτάρι, εκείνη στην εξέδρα.

Ο Τζαίη Χαρτ, αυτό είναι το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ημιεπαγγελματίας είναι, και πέρασε στην Ιστορία. Και την πλήρωσε, τον έδιωξαν από την ομάδα του, Κλήθρω στο όνομα, επειδή ο Χαρτ ήταν... άτυχος, έχασε 4-1 και όλοι ξέσπασαν επάνω του.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ