ΓΚΟΜΕΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ

 
Δεν γνωρίζω κανένα τραγούδι της κυρίας- άσχετο για ποια μιλάμε. Σημασία έχει αυτό που συζητάμε, όχι ποια όρνιθα μας δίνει τη σχετική αφορμή. Δεν ξέρω, λοιπόν, κανένα τραγουδάκι της κυρίας, όμως συχνά τρώω στη μάπα τη φωτογραφία της. Τα γνωστά μμε δεν χάνουν ευκαιρία να γράφουν για την ερωτική της δραστηριότητα, πότε με τον έναν γκόμενο, πότε με τον άλλον. Διάφορα ενδιαφέροντα, π.χ. αν θα περάσει δακτυλίδι αρραβώνων, αν θα συγκατοικήσει με το νέο αμόρε κλπ κλπ.
Πάντα η κυρία, και κάθε κυρία της πιάτσας είναι ερωτευμένη με τον νέο γκόμενο. Και μ' αυτόν που χωρίζει και ξανασυνδέεται. Δεν γράφουν τα μήντια πού τραγουδάει το κορίτσι, πώς πάει ο δίσκος της, αν έχει να παρουσιάσει νέα δουλειά, ποια τα σχέδιά της. Ποιος ασχολείται; Παίζει στη δημοσιότητα η... ρομαντική πλευρά της καθημερινότητας της, η επόμενη σχέση της με εφοπλιστή ή κάτι άλλο που βρωμάει χαρτούρα. 

Θυμήθηκα πριν χρόνια μία από τις πολλές περιπτώσεις του «φαινομένου» που λέμε. Μια ψευτοτηλεπαρουσιάστρια ήταν γκόμενα Σ'ερβου μπασκετμπωλίστα του Ολυμπιακού. Μετά τα έφτιαξε μ' έναν πολίστα. Μετά μ' έναν επιχειρηματία. Μετά μ' έναν ηθοποιό. Μετά μ' άλλον μπασκετμπωλίστα. Από έρωτα στον έρωτα το πήγαινε το κορίτσι, και καλά έκανε, δικαίωμά της. Τα μήντια τι βιόλα βαράνε; Πουλάνε. Αυτή είναι η βιόλα τους. Πουλάνε σ' όποιους αγοράζουν ό,τι σχετικό με κλειδαρότρυπα διάσημων ή ψευτοδιάσημων

Μοντέλες, μανεκέν, τρίτες στο βάθος κήπος παρουσιάστριες, τραγουδίστριες σήμερα είναι αύριο δεν υπάρχουν, κορίτσια κομήτες από reality, ένα ατελείωτο τσούρμο πηδάνε από το ένα κρεββάτι στο άλλο και τα γκόσιπ ραίνουν τις πουτανίτσες με λουλούδια αγάπης, μιας σχέσης κάργα στο ειδύλλιο.

Διαβαστε ακομα:

ΠΙΣΤΗ, ΤΥΦΛΑ Ο ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ