ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

 
Συνηθίζεται να την πέφτουν σε πολύ επώνυμο δημοσιογράφο. Θύμα χουλιγκάνικης αντίδρασης γίνεται ακόμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης. Ο οποίος δεν είναι μόνον και πολύ επώνυμος, αλλά ένα μπλου τσιπ στα εγχώρια μήντια. Σχολιογράφος περιωπής. Και σοβαρό άτομο, μοναδικό του ''κουσούρι'' ότι είναι βάζελος για κλωτσές. Κανένα πρόβλημα, επειδή ο άνθρωπος είναι Παναθηναϊκάκιας. Άρρωστος, όμως. Χολερικός οπαδός. Και εύκολος να εκτεθεί στη Λεωφόρο. Τέτοια περίπτωση.
Επί του θέματος. Έπινε το ποτό του ο γιος του μακαρίτη θεατρικού συγγραφέα, η βαριά υπογραφή του ΔΟΛ, με την παρέα του σε μπαρ του Κολωνακίου, κι εκεί προέκυψε το show. Ο δημοσιογράφος άρπαξε ψιλές και χοντρές. Είναι δυνατόν; Παραείναι.

Είπαμε. Δεν είναι η πρώτη φορά. Τέτοιο σκηνικό στημένο σε βάρος δημοσιογράφου. Τον μακαρίτη Νίκο Κακαουνάκη, την περίοδο που ήταν κι αυτός στα «Νέα», τον είχαν ρίξει σε ασβέστη.

Γκεσταμπίτες του Σύριζα έκαναν τη βρωμοδουλειά στον Πρετεντέρη; Σε καμία περίπτωση. Είναι σεσημασμένος για το κόμμα της αντιπολίτευσης ο αρθρογράφος, όμως αποκλείεται ο τσαμπουκάς να έχει ροζέ καταγωγή Εξαρχείων.
Χαβαλές! Αυτό είναι. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, δεν αποκλείεται ο τσαμπουκάς να διεπράχθη για πλάκα! Συμβαίνει. Τον κουσουμάρισαν χωρίς την προσωπική του ασφάλεια και το αληταριό, περαστικό από την Τσακάλωφ, σκέφτηκε να την... κάνει. Τι είχαν να χάσουν! Έτσι, να έχουν να το λένε.
Σημασία έχει πως άλλος το σκέπτεται. Άλλος δημοσιογράφος, άρρωστος οπαδός σαν τον Πρετεντέρη ή χωρίς οπαδισμό στα γραφτά του, να βάζει νερό στο κρασί του. Μην τις αρπάξει κι αυτός από τους... εισαγγελείς της εξέδρας. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ