ΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΣΟΥΛΑΣ ΜΑΝΤΟΝΑ

 
Η μαντάμ το ‘ριξε στον αντιρατσισμό! Όχι, ρε. Τι θα πει ''όχι, ρε... ''; Μαντόνα είναι και κάνει ό,τι θέλει. Ό,τι υπηρετεί επικοινωνιακά τη δουλειά της. Η Μαντόνα και το κάθε πολυεθνικό προϊόν στο τραγούδι. Δεν κωλώνουν μπροστά σε τίποτα. Τρέλες, ακρότητες τις έχει για πλάκα με τη ΄΄δικαιολογία'' ότι είναι... καλλιτέχνης. Πουλάει και ρατσισμό και αντιρατσισμό άμα λάχει.
Μιλάμε σοβαρά;  Πολύ σοβαρά. Και θα περιμένουμε να μας πει, τούτο και το άλλο, η κάθε κυρία Μαντόνα. Από πού και ως πού; Επειδή είναι τραγουδίστρια. Άσε, ρε. Τι θα πει «επειδή είναι τραγουδίστρια»; Είπαμε. Η εν λόγω είναι παγκόσμιο βιομηχανοποιημένο προϊόν. Γι’ αυτό. Η μεγαλοκοπέλλα κάνει μπίζνες πρώτα απ’ όλα, πάνω απ’ όλα, από την τέχνη, το τραγούδι, το χορό, το σώου, το ό,τι κάνει. Πουλάει τη μαστοριά της πάνω στη σκηνή, την τσαχπινιά της, και πολύ καλώς πράττει. Λανσάρει και ηθική και διδαχή. Αυτό πάει πολύ. 
Ξευτύλα πολιτιστική είναι να σου λέει ποιο είναι το σωστό και ποιο το άπρεπο μια διεθνής τσούλα, επειδή πουλάει σαν τραγουδίστρια. Εκεί κατάντησαν οι κοινωνίες. Τα ξύνει ο κόσμος όταν μιλάνε πατριάρχες και φιλόσοφοι, επιστήμονες και κυβερνήτες, και έχουν αυτιά στα ξεκατινιάσματα κάθε σουρτούκας.
Χρόνια πολλά στο κορίτσι, γενέθλια έχει σήμερα. Γεννήθηκε 16 Αυγούστου 1958. Η ίδια έχει ξεχάσει πότε βγήκε από την κοιλιά της μάνας της και με το μπαρδόν αν της το υπενθυμίζουμε.
Διαβαστε ακομα:

ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΡΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ