ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ... ΤΡΟΥΠΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

 
Ερίκος, δούκας του Έσεξ, παρακαλώ. Ο εν λόγω Ερίκος είναι ο δημοφιλής ''Χάρυ'' γεννημένος να προκαλεί επεισόδια τύπου σαπουνόπερας. Να πρωταγωνιστεί σε αληθινά σήριαλ πρωτοσέλιδης δημοσιότητας, διότι τα έχει ανάγκη η καθημερινότητα του μέσου ανθρώπου σήμερα στον πλανήτη. Επόμενο να προκληθεί ο χαμός με τον αρραβώνα του πρίγκηπα Χάρυ.
Όποια κι αν διάλεγε για μέλλουσα γυναίκα του ο μικρότερος γιος της μακαρίτισσας Νταϊάνας, επιτόπου θα τράβαγαν τη σκαντάλη τα ΜΜΕ του κόσμου όλου να φωτογραφήσουν το μέγα γεγονός, και να το σχολιάσουν. Δικαιολογημένα! Επειδή έχει τεράστια σημασία για την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων στη γη ποια γκόμενα ρίχνει στο κρεβάτι του ο Χάρυ. Ποια ηρραβωνίζεται, ποια νυμφεύεται.

Πολύ περισσότερο, όταν η νέα νύφη του βασιλικού παλατιού της Βρετανίας είναι μία ζωηρή σταρλετίτσα, μιγάδα, κάποια Μέγκαν Μαρκλ στο όνομα, από μπαμπά άσπρο και μαμά μαύρη, 15 πόντους πιο κοντή από τον γαλαζοαίματο γαμπρό και μεγαλύτερη του τρία χρόνια plus.

Ρομαντικό love story, λέει. Πως το ξέρουν; Γιατί να μην έβαλε στόχο το κορίτσι ένα ακόμα γάμο σκοπιμότητας. Η γεννηθείσα καλοκαίρι του 1981 Καναδή ψευτοηθοποιός είχε παντρευτεί παραγωγό ταινιών, επίσης μετά από επίσης ρομαντική ερωτική σχέση, που κράτησε αρκετά, σχεδόν δύο χρόνια (2011- 14). Τελικά, το κορίτσι... τρούπωσε στο παλάτι και επειδή δεν της ταιριάζει δεύτερος ρόλος, πήρε τον καλό της και είπε Hellow. Τους δεύτερους και ασήμαντους ρόλους τους έπαιξε στο σινεμά.

Ο πλανήτης πληροφορήθηκε επίσημα ότι η σέξυ με το ψιλοέκφυλο πρόσωπο, πάντα ρομαντικά, παίρνει θέση στη βασιλική οικογένεια. Μία οικογένεια στο καθήκον να βασιλεύει, αλλά και να τροφοδοτεί συχνά με ερωτικά παρατράγουδα τα πρωτοσέλιδα. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που και τα σοβαρά φύλλα κάποιες φορές μοιάζουν με την εσπρέσο. Ο πρίγκηπας Χάρυ γεννήθηκε το 1984, σα σήμερα 15 Σεπτεμβρίου.
Το ντέρμπυ! Καίητ Μίντλετον, συνομήλικη συννυφάδα της Μέγκαν Μάρκλ, η δούκισσα του Καίμπριτζ, μητέρα τριών παιδιών, σύζυγος του Ουίλιαμ, του μεγαλύτερου αδελφού του Χάρυ. Ποια, λοιπόν, θα κερδίζει περισσότερο τα φλας; Η Καίητ του Ουίλιαμ ή η πιο τσαχπίνα Μέγκαν. Ο νέος τζόγος στο νησί.
Διαβαστε ακομα: